Жижиян викривив  інформацію про нібито оголошення підозри його покійному батькові, щоб зіпсувати імідж правоохоронців

Жижиян викривив інформацію про нібито оголошення підозри його покійному батькові, щоб зіпсувати імідж правоохоронців

25.02.2016, 20:56

Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області повідомляє, що за фактами вчинення у період з 2005 по 2007 роки протиправних дій, передбачених ст. cт. 190 ч.4; 28 ч.3, 358 ч.2; 28 ч.3, 358 ч.3 КК України (шахрайство, підробка та використання підроблених документів), вчинених організованою групою, було розпочато кримінальне провадження.

У ході досудового розслідування слідчі знайшли обґрунтовані докази причетності до даних злочинів громадського активіста Жижияна І.А., його батька та інших осіб. Відповідно і в порядку передбаченими ст. 276, 277 КПК України, слідчий зобов’язаний скласти повідомлення про підозру покійному батьку Жижияну А.Д. У ст. 278 КПК України зазначено, що у випадку неможливості такого вручення, відповідно до глави 6, 11 КПК України, повідомлення вручається близькому родичу, у цьому випадку – Жижияну І.А. (сину). Одночасно з цим процесуальним керівником - прокурором у даному кримінальному провадженні, відповідно до п.5 ч.1 ст.284 КПК України, кримінальне провадження у відношенні Жижияна А.Д. закрито. Норма вказаної статті передбачає, що кримінальне провадження закривається прокурором в разі, коли помер підозрюваний, обвинувачений. Вищевказана постанова також була вручена Жижияну І.А.

У зв’язку з викладеним, Жижиян І.А. (з метою створення хибної думки у громадськості та створення негативного іміджу правоохоронних органів) виклав завідомо викривлену інформацію на своїй сторінці соціальної мережі Facebook, в результаті чого окремі читачі не маючи спеціальних знань в галузі кримінального процесу, вважають, що працівники правоохоронних органів дійсно вчиняють тиск через громадську позицію Жижияна І.А., що абсолютно не відповідає дійсності.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Уверена,  что  в  ближайшее  время,  Жижияна  определят  в  Тюрьму,  где  ему,  как  лучшему  "громадскому  диячу"   устроят  голубую  "люстрацию".   Там,  очень  быстро  помогут  ему решить "румынский  вопрос",   произвести  расчет  со  студентами  за  акции,  довести  "до ума"  все  вопросы  контрабанды   и,  главное,  вылечат  гонорею.

avatar

Катя

25 лютого 2016 19:08