Журналісти з’ясували, з ким узгоджує тексти своїх виступів депутат Чернівецької міськради Петришин (ВІДЕО)

Журналісти з’ясували, з ким узгоджує тексти своїх виступів депутат Чернівецької міськради Петришин (ВІДЕО)

08.01.2017, 13:13

Депутат Чернівецької міської ради від фракції "Народний контроль" Ярослав Петришин узгоджує тексти своїх виступів із головою фракції "Свобода" у міськраді Андрієм Ілюком.

Такий висновок випливає після відео, яке сьогодні на своїй Facebook-сторінці оприлюднив журналіст Іван Мітрік, пише molbuk.ua



На відео видно, що депутат Петришин перед своїм виступом з трибуни, в якому він звинувачує у зловживаннях директора МКП "Реклама" Тараса Унгуряна, за допомогою програми Viber надсилає текст свого виступу депутатові від "Свободи" Андрієві Ілюку.

Після оприлюдження журналістом Іваном Мітріком переписки між депутатами, Ярослав Петришин прокоментував це наступним чином:

Yaroslav Petryshyn А, можливо, фракція "свобода" для того, щоб вирішити, чи підтримувати моє протокольне рішення, чи не підтримувати, хоче ознайомитися з фактами порушень та з текстом рішення?

Коли ми вже зачепили питання Унгуряна, скажіть свою думку. Чи нормально, коли
 директор МКП "Реклама" є власником коиерційної рекламної фірми?

І при цьому Унгурян спростовує цю інформацію (бреше на сесії), а та комерційна фірма не дотримується правил благоустрою та має проблеми зі сплатою у бюджет міста?



Раніше повідомлялося, що Петришин заявляв, що Тарас Унгурян, перебуваючи на посаді директора комунального підприємства "Реклама", є керівником приватної фірми "Тенді". Сам Унгурян цю інформацію заперечив.

1