Журналіст Юрій Терон спростував інформацію про побиття

Журналіст Юрій Терон спростував інформацію про побиття

20.03.2014, 13:34

Як повідомив голова Чернівецької обласної організації НСЖУ Юрій Терон, інформація про його побиття абсолютно не відповідає дійсності.

- Я не знаю, для чого таке казати, цього ж взагалі не було. До мене сьогодні вже чимало людей подзвонило, всім кажу, що живий-здоровий. Якщо хочете, можу з вами сфотографуватися для доказу, - сказав Тирон, повідомляє БукІнфо.

Раніше з'явилася інформація, що вчора ввечері біля свого будинку невідомі побили голову Чернівецької обласної організації НСЖУ. Про побиття повідомло джерело в облдержтелерадіокомпанії з посиланням на розмову з журналістом Юрієм Максимюком, який був свідком інциденту.

За попередньою інформацією, Юрієві Тирону не завдано значних ушкоджень, врятувала книжка у внутрішній кишені пальто від сильних ударів в груди. Нападники нічого не взяли і нічого не казали. Все робили мовчки.

Інцидент підтвердили і в прес-службі УМВС України в Чернівецькій області.

На своїй сторінці у Facebook голова Черінвецької міжрегіональної незалежної медіа-профспілки Вадим Пелех повідомив, що було побито двох журналістів, однак він не вказує кого саме

БукІнфо

1