Журналіст Петро Кобевко йде в депутати від партії Шухевича

Журналіст Петро Кобевко йде в депутати від партії Шухевича

04.01.2013, 22:20

Сьогодні в Чернівцях відбулася конференція, в роботі якої взяли участь представники патріотичних партій України. Після жвавого обговорення, делегати  одноголосно назвали своїм кандидатом у депутати Чернівецької обласної ради шеф-редактора газети "Час" Петра Кобевка. З огляду на деякі вимоги закону про вибори, а саме потребу висуватися не від блоку політичних сил, а якоїсь однієї партії Петро Кобевко буде кандидатом від УНА. Головою  голова УНА-УНСО є  син головнокомандувача УПА Юрій Шухевич.

Як повідомляв www.buknews.com.ua, проміжні вибори призначено у зв’язку з тим, що депутат обради від округу №50 (Чернівці) Максим Бурбак та депутат облради від округу №21 (Кіцманський район) Олександр Фищук обрані народними депутатами України на парламентських виборах 28 жовтня 2012 року.  Петро Кобевко змагатиметься за мандат в Чернівцях (частина Шевченківського району Ченівців, вулиці П.-Кільцева,Комарова, Проспект Незалежності, Ентузіастів, Воробкевича, бульвар Героїв Сталінграду та ін.). Об'єднана опозиція так само сьогодні висунула в цьому окрузі свого кандидата. Ним стала Марія Філіпчук, що входила до ініціативної групи "Спільними зусиллями захистимо Чернівці".

Шеф-редактор газети "Час" Петро Кобевко від імені колективу редакції вітає всіх зі світлим празником Різдва Христового. Хай смачною буде кутя на столі, веселою коляда, небайдужим серце та чуйною душа! Любіть свою Неню! Слава Україні! Героям слава!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Виникають питання: а що інші партії геть усі "непатріотичні"?

А що Кобевко розколює опозицію свідомо (тобто "тушкує"), чи по дурості?

А не дуже він селюком виглядає та є, як для депутата від міста?

avatar

Цвік

06 січня 2013 19:02