Журналіст 'Інтера' хоче, щоб на Буковині провели 'антикорупційне АТО'

Журналіст "Інтера" хоче, щоб на Буковині провели "антикорупційне АТО"

14.07.2016, 17:42

У Чернівецькій області для боротьби з контрабандою лісу і цигарок необхідно провели "антикорупційне АТО", до якого в жодному разі не варто залучати місцеві служби.

Про це повідомив журналіст телеканалу "Інтер" Роман Бочкала, пише molbuk.ua

Він пише, що у Чернівецькій області провели спецоперацію по боротьбі з контрабандою лісу і цигарок.

"Дякую місцевим активістам. "Шуганули" перевертнів у погонах. Ліс безбожно знищують і вивозять до Румунії під виглядом дров. Інша схема - під виглядом сосни (її можна вивозити) женуть ялини, дуб, липу (мораторій). Що стосується цигарок, то прикордонники "не помічають" дірок на кордоні - через них шурують цілі каравани. Все зафіксовано. У корупційних схемах задіяні всі - лісівники, екологи, міліція, прокуратура, СБУ, митниця, податкова...", - пише Бочкала.
Журналіст

 Журналіст

 Журналіст

 Журналіст

 Журналіст

 Журналіст

 Журналіст

 Журналіст

 Журналіст

"Якщо на Рівненщині "бурштинова республіка", то тут лісова і цигаркова. Побачивши все це зсередини, можу сказати одне - потрібно терміново проводити спецоперацію. Люди втрачають віру до влади. Необхідне антикорупційне АТО. І в жодному разі не залучати в ньому місцеві служби. Здадуть. Тут всі заодно", - написав журналіст.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Коля, ти ж опрєдєлісь, чого ти хочеш. Якщо ліс будуть вивозити під тим, що він є, так його можна тоді знищувати чи ні? Що ж ти хочеш, Коля? За що ти борєшся з цими журналістами? То знайшов якусь зелену шмарку алінку, бігала як тенісна кулька, скрізь її відбивали на щелчок, то оцього лисого - що голова, що мозгі, казати не уміє. Коля, то сформулюй внятно свою проблєму наконец.

avatar

14 липня 2016 20:46