Жоден з директорів департаментів та управлінь міської ради не звільнився після усунення Каспрука: Кушнірик до серпня і Карімова до грудня пішли у відпустку (+коментар Карімової)

Жоден з директорів департаментів та управлінь міської ради не звільнився після усунення Каспрука: Кушнірик до серпня і Карімова до грудня пішли у відпустку (+коментар Карімової)

27.07.2018, 13:13

З керівників управлінь ніхто не подав заяву на звільнення з цього місяця.

Частина працівників Чернівецької міської ради написала заяви на звільнення після того, як міського голову відправили у відставку. Про це Олексій Каспрук повідомив вчора на брифінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частина працівників Ратуші на знак солідарності з мером звільнилися з роботи

В коментарі «Твоє місто. Чернівці» в.о. міського голови Василь Продан повідомив, що станом на 27 липня не звільнився жоден з директорів управлінь та департаментів міської ради. У відпустку пішов директор департаменту економіки Ярослав Кушнірик, який планує звільнитись з серпня. Також у відпустку до грудня пішла радниця мера Ірина Карімова, яка повідомила про звільнення з грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карімова нарізала Продану завдань на сьогодні: Вже 10.00. Працюйте! Ввечері проінформуйте чернівчан про результати зробленого!

Новий очільник Чернівців не знає, де який ліцей?

Якщо Продан побоїться відповідальності, вже завтра частина Чернівців може залишитися без води

Нагадаємо, 26 липня 29 депутатів міської ради проголосували за відставку Олексія Каспрука з посади міського голови.

Олексій Каспрук готується оскаржити рішення міської ради в судовому порядку.

У разі дострокового припинення повноважень міського голови відповідні позачергові місцеві вибори призначаються Верховною Радою України не пізніше ніж у дев’яностоденний строк з дня дострокового припинення повноважень міського голови.

Джерело: «Твоє місто. Чернівці»

Під час брифінгу у Чернівецькій міській раді Василь Продан додав, що у відпустку також пішли начальник управління освіти Мартинюк і директор департаменту містобудівного комплексу і земельних відносин Городенський. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

так хто куди?

avatar

Стецько

27 липня 2018 15:53

Дивно. Якщо рядовий працівник не відгуляє чергову відпустку, то вона згорає. А пані Карімова як після звільнення Федорука нібито невикористану за попередні роки відпустку догулювала ледь не півроку, так і тепер. Агов, податкова, ви за міськрадою пазите??????? 

avatar

Диво-дивнєє

27 липня 2018 16:44

А Каримова оптимистка,рассмешила.

avatar

Док

27 липня 2018 20:11