Жінка-фестиваль вдруге організує ягідне свято Чернівцям

Жінка-фестиваль вдруге організує ягідне свято Чернівцям

11.07.2016, 01:56
Смачне дійство відбудеться 16 липня у парку «Жовтневий». Початок – о 14:00

Чернівчани та гості міста знову зможуть відчути солодкий присмак літнього щастя. Адже зовсім скоро, 16 липня, вдруге у нашому краї відбудеться «Ягідний фестиваль». Цього разу він буде більш масштабнішим та різноплановим і, вочевидь, стане чи не найочікуванішим дійством року.

За словами ініціаторки, нахтненниці та організаторки «Ягідного фестивалю», керівника книгарні «Букініст» Марини Лібанової, на фестивалі літньої їжі буде багато солодощів-смаколиків. Менше, але буде, молодого вина, та різних ягідних наливок. Власне, це перша складова, якою приваблюватимуть відвідувачів. А друга – насичена дитяча і доросла розважальна програма.

– Плануємо робити нестандартну і цікаву зону для фотографування, – розповідає М. Лібанова. – Створимо чайну територію, де будуть різні-різні трав’яні, ягідні чаї. Оскільки я – жінка-фестиваль і тепер мені не вистачає тих фестивалів, яких уже нема, то принаймні хочу трохи продублювати цей фестивальний настрій. Маю впевненість, що вийде. Єдине, нам дуже потрібна активна молодь. Шукаємо волонтерів, які водночас будуть співорганізаторами. Також запрошуємо до участі простих людей, які хочуть щось спекти, зробити якісь незвичні тістечка, парфе, йогурти, варення, джеми, компоти, соуси... Тобто все, що можна зробити з ягід. Ми надаємо усі умови. Охочим стати учасниками, необхідно зареєструватися на наших сторінках у «Фейсбуці» чи «ВКонтакті», для цього українською мовою набираєте 2 Ягідний фестиваль. Тож ви зможете не лише щось придбати, але і реалізувати свою продукцію. У кінці плануємо влаштувати кінопоказ, тобто завершити фестиваль фільмом на приємну тему для людей – про кохання, літо, якийсь незвичайний смак... Хочемо оформити усе в стилі літа і ягід.

https://pogliad.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

на цей захід було виділено 100тис. грн)))

avatar

студент

11 липня 2016 10:51