Жертвами «протягнутих» депутатами рішень  стають пересічні чернівчани

Жертвами «протягнутих» депутатами рішень стають пересічні чернівчани

14.01.2015, 19:52

Наслідки просування "кнопкодавами" проектів потрібних рішень можна помітити неозброєним оком. У місті виростають незаконні об’єкти, продаються земельні ділянки без аукціону, виділяють землю поза чергою тощо. Жертвами таких рішень, «протягнених» депутатами, стають пересічні чернівчани. 

Зокрема, це стосується передачі земельної ділянки на вул. Козачука, 29. Депутати передали тоді землю земельного майданчика в приватні руки. 

Механізм проведеної депутатським корпусом міської ради оборудки розповів мешканець вулиці Шевченка. 

Заручниками проголосованого депутатами рішення, ще наприкінці 2011 року, стали мешканці вулиці Шевченка–Козачука, де на місці дитячого майданчика виросла багатоповерхівка. Своїм рішенням депутати віддали земельну ділянку під будівництво, де був розташований дитячий майданчик.

– Мене цікавить конкретне рішення чи було «кнопкодавсто» по рішенню від 29 грудня 2011 року (про передачу земельної ділянки на вул. Козачука, 27-А під забудову), – зазначив 13 січня під час прес-конференції мешканець вул. Шевченка Манолій Васильович.

- Ви ніхто не маєте права бути тепер депутатами, - сказав чернівчанин.  

Натомість жителям Шевченка–Козачука депутати обіцяють, якщо буде виявлено, що рішення узвалювали з порушенням, спробують скасувати його через суд. Щоправда наскільки це реально побачимо згодом. І мало віриться, що хтось буде клопотати про це в інтересах простих мешканців, які не мають грошей на судову тяганину.

Ольга МАКСИМЮК

Джерело: vidido.ua

 
 
1


КОМЕНТАРІ (1)

Правльно піднято питання, але це тільки маленька частина айсбергу.

Чи буде переглянуте дане питання депутатами цього складу- малоймовірно.

Чому- якщо питання по Козачуку буде розглянуто з датриманням законності та етичності . воно би стало прециндентом для розгляду інших питань.

Яких- за час каденції екс-секретаря було прийнято стільки "позитивних" рішень, це стосується не тільки квартири Башлея, так трапилось що тільки він попав під "роздачу", пам"ятаємо квартирне питання помічника екс-секретаря, ще Ванзуряк обіцявся розібратись з тією квартирою, інші квартири, ділянка для пана депутата- навпроти стадіону, депутатши - гаража, депутатів,-розширення магазинів , кафе та ресторанів та багато іншого , для перерахування яких не вистачить й години. Питання ,які вони піднімають сьогодні,стосуються тільки самопіару , роблять картинку соціально-активної діяльності, насправді таким чином пробують захистити незаконно отримане(вкрадене). називаючи спроби повернути вкрадене політичним тиском.

 

І що - в даному випадку це вже терпіння, перетерпіти до осени, чергових виборів до міськради. вигнати запроданців ср.. ю мітлою та спробувати обрати тих хто зможе почути.

avatar

Василь

15 січня 2015 11:02