“Ganz falsch!” 'Молодіжного центру Чернівців 'Резиденція молоді'

“Ganz falsch!” "Молодіжного центру Чернівців "Резиденція молоді"

13.09.2021, 13:18

“Ganz falsch!” Один з найвидатніших фізиків в історії людства Вольфганг Паулі був безкомпромісним, коли йшлося про науку, якій він служив. Колеги більше вогню боялися його безпристрасної оцінки під час представлення результатів якогось наукового дослідження. «Це навіть не помилка», - безкомпромісно означував Паулі відвертий провал.

Участь міської комунальної установи "Молодіжний центр Чернівців "Резиденція молоді" у піар-акції приватного фірташівського "Чернівцігазу", який "відмивається" за рахунок видатних українців, заслуговує саме такої оцінки. (Наголошую, що тут жодним чином не йдеться про постать і творчість авторки муралів. Оцінка художньої якості, тематики і змісту представлених робіт, місця їх розташування тощо - тема окремої розмови, бажано за участі фахівців. Тому прошу не підміняти тему дискусії). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:У Чернівцях фірташівський "Чернівцігаз" "відмивається" за рахунок видатних українців

На зображенні може бути: 1 особа, на відкритому повітрі та текст

Не можна спочатку заледве витягнути виборчу кампанію на старих напрацюваннях "майданних" журналістів, протиставляючи себе кандидатові від умовного негативного Фірташа, під час вже нинішніх сесій посилати опонентів-популістів до "патрона" Фірташа за дешевим газом для чернівчан, а потім просто рекламувати одіозну компанію у міській комунальній установі, фактично за кошти чернівчан.

Ті з городян, які перекривали дороги, у відчаї пікетували громадські місця, потерпаючи від ґвалтовних відключень цілих будинків від газу і спонукання до співпраці з газовим монстром, навряд чи з розумінням оцінять цей дивний жест міської влади.

Принаймні саме ця неперебірливість у стосунках спричинила відтік креативних прихильників від попереднього міського голови і врешті коштувала йому мерського крісла. «Це навіть не помилка!». Це “ganz falsch!”/"абсолютно неправильно!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чернівцігаз» традиційно неякісно абияк відновив дорожнє покриття у центрі міста: як покарають компанію

1