Жахливі кадри із вбиральні чернівецької лікарні опублікували відвідувачі. Медики пояснили ситуацію (ВІДЕО)

Жахливі кадри із вбиральні чернівецької лікарні опублікували відвідувачі. Медики пояснили ситуацію (ВІДЕО)

06.03.2018, 19:51

Чорні, покриті пліснявою стіни вбиральні одного з відділень ЛШМД міста Чернівці вразили відвідувачів

«О, Боже! Що це? Тільки не лякайтесь.Це туалет травматологічного відділення. Це новий вид декоративної штукатурки..ви не повірите, це діючий туалет», – таке відео із жіночої вбиральні коментують дописувачі мережі Фейсбук. Побачене чоловіків, які прийшли провідати свого друга – жахнуло.

Цю ж вбиральню журналістам Інформаційного агентства АСС показали медики травматологічного відділення. Сам автор скандального допису від інтерв’ю відмовився. Тим часом тутешніх лікарів оприлюднений пост – обурив.

Дмитро Яким `юк, завідувач відділення травматології ЛШМД:  «Кожен має право публікувати все те, що він вважає. Справа у при піднесення матеріалу з насмішками. Це просто дико.»

Читати ще:  «Це новий вид штукатурки»: у мережі з’явилося шокуюче відео з лікарні на Фастівській у Чернівцях (Увага! На відео присутня ненормативна лексика!)

Вони кажуть – відділення травматології переповнене пацієнтами з усієї області протягом цілого року, тут проводять надскладні операції, і вже тривалий час , як можуть, проводять ремонт за кошти благодійників. У першу чергу взялись за палати і кімнати для огляду.

Дмитро Яким `юк, завідувач відділення травматології ЛШМД: Ремонти проходять із 2011-го року, в основному працювали самотужки, люди добрі допомагали і допомагають наразі.

Дипломатично відгукуються про умови у відділення пацієнти травматології.

Олександр, пацієнт відділення : «Я лиш на консультацію. Лікарі –нормальні. А терпіння і труд – всьо перетруть»

Ганна Оштинарь, пацієнтка: Скільки часу ви вже тут лежите, місяць скоро буде. Добрі, нормальні, лікарі нормальні, нічого ображатись.

В адміністрації лікарні швидкої допомоги пояснили ситуацію:  тут щороку проводять капітальний ремонт на одному поверсі. Усього в медзакладі – вісім поверхів. Одне із найскладніших – саме травматологічне відділення, адже тутешніх пацієнтів складно тимчасово перемістити до іншого приміщення. Цього ж року нарешті ремонт зроблять і в травматології.

Олександр Грушко, головний лікар ЛШМД міста Чернівці: В цьому році на це відділення виділено 9 мільйонів гривень на капітальний ремонт. Все буде замінено – каналізація, водопостачання, електрика. Почали взимку – замінили батареї, зараз будуть інші роботи проводити.

Гроші на капітальний ремонт виділили з обласного та державного бюджетів. Якщо кошти надходитимуть вчасно, ремонт у відділенні травматології завершать до осені.  Тоді тут буде все як у відділенні нейрохірургії поверхом вище,  і навіть до вбиралень заходити стане не лячно, сподіваються медики і пацієнти.

Майя Гуменна, Максим Козменко, Інформаційне агентство АСС

Джерело: http://acc.cv.ua/ 

1


КОМЕНТАРІ (2)

ну шо дивного, пуршага Робив ремонт !!!

avatar

Пуршага

06 березня 2018 20:19

Найбільша дикість -- у побаченому. Заввідділенням мав би це знати. Грошики він від пацієнтів гребе, то хай би поділився, щоб того ганьбовиська не було.

avatar

Flutor

06 березня 2018 22:27