Жадібний екс-патріот виявився банальним проросійським агентом-заробітчанином

Жадібний екс-патріот виявився банальним проросійським агентом-заробітчанином

03.04.2017, 16:17

Весняна клінічно-політична картина лише підтвердила відому тезу про те, що березень і листопад є найбільш критичними місяцями не лише для людей із серцево-судинними, шлунково-кишковими, душевними та легеневими хронічними болячками, але й для осіб, які думають, що вершать політичну долю українців у центрі та на місцях. 

***

Жадібний екс-патріот, скидалка-лякалка Каспрука та фракція «підглядуна Білика»

Новий поворот отримала історія з чи то політологом-математиком, чи аматором-провокатором Хавичем. Несподівано прокинулася СБУ і виявила, що колишній чернівецький український патріот, любитель товариства "Запороже" і Франца Йосифа є банальним проросійським агентом-заробітчанином, який харчувався із антиукраїнських публікацій та організації інформаційних провокацій. Ось до чого призводить надмірна людська жадібність. До того ж Хавич у цій антиукраїнській антидержавній істерії - не останній птах. Адже на його захист виступив сам кум Путіна Віктор Медведчук, який оголосив Хавича "жертвою політичного терору". Отака от трансформація відбулася – від чернівецького громадського діяча і дрібного бізнесмена до челяді в оточенні кума Путіна. Чернівецькі це вміють. 

Тяжкий колоніальний спадок дає про себе знати. Коли доводилося вигинати хребет, аби вижити при різних режимах, начальниках, панах, боярах і секретарях. Тож сподіваються, що і зараз це якось "проканає". Та щось у мене такі часом виникають підозри (переважно з просоння чи похмілля), що час "проканання" поступово минає . І попри те, що Медведчук нашого президента колись вивів через СДПУ(О) на велику і широку дорогу вітчизняної феодально-кланово-кумівської політики та інтриганства, коридор можливостей "вічно петляти" у Порошенка стає такий вузенький, що він або реально боротиметься із п’ятою колоною Кремля в Україні (якщо хоче і може і мріє вижити), або його турнуть (а є під що – по тілівізору часом показують такий ракурс, що таки є) ті, хто це змушений буде робити замість нього. Робити, не оглядаючись на медведчуків, хавичів та їм подібних. Час такий. Або ми, хай навіть у бідній, корумпованій, брехливій і шахрайській, але своїй державі - з шансом її змінити за 30-50-100 років, або вони – у ще значно гіршій. напіврозваленій кремлівській болотній дірі-маріонетці на задвірках Європи – уже без цього шансу. 

***

Олександр МОСТІПАКА

Джерело: molbuk.ua

1