Фищук заспокоїв істерику Рибака

Фищук заспокоїв істерику Рибака

20.02.2016, 18:15

Голова облдержадміністрації Олександр Фищук звернувся до громадських активістів, які занепокоєні кадровими призначеннями в управлінні лісового та мисливського господарства.

 Як повідомляє прес-служба ОДА, у листі голови облдержадміністрації йдеться наступне: "На Ваше звернення з вимогою не допускати до керівних посад колишніх регіоналів, хочу зазначити, що така інформація не відповідає дійсності. Жодних погоджень на призначення начальником обласного управління лісового та мисливського господарства Віктора Яківця, я не давав, а розповсюдження такої недостовірної інформації спрямоване на безпідставне збурення громадської думки".

 За його словами, "у зверненні йде мова про важливість дотримання ідеалів Майдану, Революції гідності. Я можу запевнити не тільки авторів звернення, а й усіх буковинців у тому, що для мене це не просто слова, а щоденне кредо за яким я на намагаюсь звіряти свої вчинки та рішення. Усі кадрові призначення в області відбувались і відбуваються відкрито і прозоро".

 "Поділяю думку, що кожен посадовець сьогодні має бути і професіоналом, і справжнім патріотом, що вболіває за свою справу, свою державу, свій народ. Щиро вірю, що любов до Буковини допоможе нам об’єднувати зусилля для роботи на благо нашого краю та людей, що тут проживають", - додав у своїй відповіді Олександр Фищук.

 Як ми повідомляли, Нардеп Рибак, з яким пов'язують нинішнього в.о. начальника облуправління лісових ресурсів, влаштував істерику через можливе призначення на посаду іншого кандидата

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ваня  Рыбак,  в  перерывах  между  пьянками  и  развратом  в  Киеве,  лучьше  бы  занялся  "выбиванием"  денег  с  Яценюка  и Бурбака  на   мосты  для  Путилы.  В  депутаты  отсюда  вылез,  а  толку НОЛЬ!   Продан, единственная,  что  немного  беспокоится.  На  следующие  выборы  на  бигбордах  будем  уже  вынуждены  вешать  не  фотографии  наших  депутатов,  а  натуру.  За бездействие  и  вранье!

avatar

НВ

20 лютого 2016 17:35

Дуже цікаво, чому депутат від 202 округу Рибак має "вибивати" гроші на дороги з депутата від 204 округу Бурбака?

avatar

???

21 лютого 2016 10:40