Фищук висловив співчуття родичам загиблої в авіакатастрофі буковинки, а Каспрук  жителям Бухаресту, де в нічному клубі загинули люди

Фищук висловив співчуття родичам загиблої в авіакатастрофі буковинки, а Каспрук жителям Бухаресту, де в нічному клубі загинули люди

02.11.2015, 19:19

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук висловив співчуття родичам загиблої в авіакатастрофі буковинки Лілії Мовчанової.

Про це йдеться на офіційному сайті ОДА.

"Від імені Чернівецької обласної державної адміністрації та від себе особисто висловлюю щирі співчуття рідним та близьким буковинки Лілії Мовчанової, яка трагічно загинула в авіакатастрофі російського лайнера в Єгипті.

Мешканка села Вітрянка Сокирянського району, була молодо 24-річною дівчиною, яка сповнена надій та оптимізму дивилася в життя.

Світла пам’ять залишиться у серцях тих, хто знав і любив Лілію. Хай Господь дає родині сили перенести біль такої великої втрати", - йдеться у тексті повідомлення.

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук висловив співчуття румунському народу у зв’язку з трагедією, яка сталася в одному з нічних клубів Бухареста.

Про це Каспрук заявив у понеділок на прес-конференції, пише molbuk.ua

"Тривожні вихідні були. Хочу, користуючись нагодою, висловити співчуття румунському народу, городянам міста Бухарест, з якими у нас є партнерські стосунки у зв’язку з тією трагедію, яка відбулася. Загинули люди… Співчуття рідним, близьким. Безперечно, це жахливо. Не дай Боже, щоби повторилося ще деінде", - заявив Олексій Каспрук.

molbuk.ua

1