Фищук вважає, що на школу в Йорданештах мають скинутися нардепи

Фищук вважає, що на школу в Йорданештах мають скинутися нардепи

10.04.2017, 22:29

Про це голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук повідомив сьогодні, 10 квітня, під час зустрічі з батьками дітей, які навчаються в Йорданешській школі Глибоцького району.

 За словами голови облдержадміністрації, безпечні та якісні умови навчання дітей є пріоритетом та спільним завданням обласної, районної влади та народних депутатів, які представляють ті чи інші округи. «Будівництво нової школи в Йорданештах було одним із тих питань, які обласна державна адміністрація активно відстоювала. Завершення будівництва школи було внесено у перелік об’єктів, що фінансуються за кошти державного фонду регіонального розвитку. В 2015 році там було зроблено будівельних робіт на суму близько 24 млн. грн.».

 «Враховуючи ситуацію з погіршенням стану старої школи в селі Йорданешти, ми почали шукати шляхи якнайшвидшого виходу із ситуації, - зазначив Олександр Фищук - Обговорювались різні варіанти. За попередніми підрахунками потрібно близько 5 млн.гнр. для того, щоб зробити найнеобхідніші роботи щоб вже 1 вересня 2017 року діти пішли до нової школи. Наразі 2 мільйони гривень виділяємо з обласного бюджету, інші 3 мільйони є пропозиція залучити з депутатського фонду на соціально-економічний розвиток територій. Вважаю, що депутати Верховної Ради, які обиралися на тому чи іншому окрузі мають долучатися до вирішення проблем свого округу. Тільки спільними зусиллями нам вдасться здійснювати поступ області в перед», - цитує слова голови Чернівецької ОДА О.Фищука його прес-служба. 

Фото https://pogliad.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Стовідсотково підтримую в цьому голову ОДА. Ще необхідно долучити до справи депутатів обласної ради, які мають з цього зиск....

avatar

Ярослав

10 квітня 2017 20:39

Если скинуться нардепы, то для чего нужен губернатор, господа?

avatar

Александр

11 квітня 2017 15:15