Фищук відпрацював практичні навики зі стрільби з автомата

Фищук відпрацював практичні навики зі стрільби з автомата

26.02.2017, 18:29

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук взяв участь у практичних заняттях з територіальної оборони, які пройшли 24-25 лютого на базі військового полігону "Прибан".

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

"Згідно розпорядження голови Чернівецької обласної державної адміністрації від 24 січня 2017 року № 27-р, впродовж 24-25 лютого 2017 року на базі військового полігону "Прибан" військової частини В 0377, що в Сторожинеччині, проведено "Єдиний всеукраїнський стрілецький день" з військовозобов’язаними загонів оборони Сторожинецького, Герцаївського та Глибоцького районів", - йдеться у повідомленні.

"Сьогодні на військовому полігоні "Прибан" зібралося близько 140 осіб, які відпрацьовуватимуть практичні навики зі стрільби з вогнепальної зброї, заходи безпеки при поводження зі зброєю, надання першої медичної допомоги. Подібні заходи фінансуються згідно Комплексної програми матеріально-технічного забезпечення проведення заходів територіальної оборони та мобілізації в Чернівецькій області на період 2016 – 2018 років. Усвідомлюємо, що в нинішній час потрібно бути готовим до будь-яких ситуацій", - зазначив Олександр Фищук.

Голова Чернівецької ОДА на

Військовий комісар Чернівецького обласного військового комісаріату Володимир Шведюк поінформував, що організаційне ядро загонів оборони складається з офіцерів, які проходили службу, зокрема і у зоні проведення бойових дій, тому вони можуть передавати своє вміння менш досвідченішим колегам та вдосконалювати власні навики.
Голова Чернівецької ОДА на

Голова Чернівецької ОДА на

Голова Чернівецької ОДА на

Голова Чернівецької ОДА на

1