Фищук просить Кабмін спростити систему з легалізації автомобілів на іноземній реєстрації

Фищук просить Кабмін спростити систему з легалізації автомобілів на іноземній реєстрації

13.11.2017, 16:33

Сьогодні, 13 листопада, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук зустрівся з представниками громадської організації «Авто Євро Сила», що об’єднує водіїв автомобілів на іноземній реєстрації.

Олександр Фищук уважно вислухав активістів, зазначивши, що обласна влада завжди готова до співпраці і вже неодноразово зустрічалася з власниками авто щодо питання перетину кордону та перебування на території України автомобілів з іноземною реєстрацією.

Голова облдержадміністрації зазначив, що зазначене питання потребує законодавчого урегулювання. «Чернівецька ОДА чи митниця не можуть на місцевому рівні приймати рішення, які належать виключно до компетенції вищого законодавчого органу країни, - сказав під час зустрічі Олександр Фищук. – Облдержадміністрація вже розробила та направила до Кабінету Міністрів України пропозиції щодо урегулювання ситуації».

Відтак, домовлено про направлення повторного листа обласної виконавчої влади до КМУ з пропозиціями щодо вирішення питання спрощення системи з легалізації автомобілів на іноземній реєстрації. У свою чергу Олександр Фищук підкреслив, що обласна державна адміністрація та інші державні структури діють виключно у правовому полі. «Якщо є факти порушення законодавства, то прошу вас фіксувати їх і направляти до правоохоронних органів та до обласної державної адміністрації», - зазначив Олександр Фищук.

http://bukoda.gov.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Ілліча

13 листопада 2017 19:06