Фищук обіцяє взаємодіяти з нардепами-буковинцями, аби 'виправдати довіру Порошенка'.

Фищук обіцяє взаємодіяти з нардепами-буковинцями, аби "виправдати довіру Порошенка".

16.02.2015, 19:35

При Чернівецькій ОДА буде створена робоча група із взаємодії з народними депутатами.

Про це у понеділок на апаратній нараді заявив голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук, пише прес-служба ОДА.

Повідомляється, що губернатор анонсував створення робочої групи із взаємодії з народними депутатами України з метою просування законодавчих ініціатив, які сприятимуть розвитку соціально-економічної сфери регіону.

Раніше повідомлялося, що Фищук обіцяє бюджетникам вчасні зарплати, аби "виправдати довіру Порошенка.

СЬОГОДНІ BUKNEWS ПОВІДОМИВ ПРО ТАКЕ: За минулий рік заборгованість по зарплаті на Буковині виросла у 27 разів. НАРАЗІ ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСТЬ Є ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ЛІДЕРОМ ЗА ДИНАМІКОЮ ЗРОСТАННЯ ЗАРПЛАТНОЇ ЗАБОРГОВАНОСТІ . 

Утворення заборгованості з виплати зарплати у бюджетній сфері на Буковині є неприпустимою.

Про це у понеділок на апаратній нараді заявив голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук, пише прес-служба ОДА.

Він наголосив на неприпустимості утворення заборгованості з виплати зарплатні у бюджетній сфері та необхідності реалізації комплексу заходів, спрямованих на ліквідацію заборгованості, утвореної за попередні періоди. Голова облдержадміністрації також зазначив, що в умовах фінансової кризи та бюджетної децентралізації кожен регіон держави повинен мобілізувати усі незадіяні до цього часу ресурси.

"Я наполягаю на тому, що економіка області повинна ефективно працювати, адже саме це дозволить нам у такий складний період отримати фінансові ресурси, необхідні для стабільного функціонування всіх адміністративно-територіальних одиниць краю, – відзначив Олександр Фищук. – Нині 20% бюджету держави витрачається на оборону, тому саме залучення внутрішніх ресурсів дозволить профінансувати капітальні видатки такі, як ремонт доріг та завершення будівництва об’єктів соціальної інфраструктури. Відповідно, ми повинні у стислі строки створити максимально сприятливий для розвитку підприємництва клімат, залучити інвестиції, підтримати та вивести з тіні виробництво".

Окремо посадовець звернув увагу на важливість якнайшвидшого вирішення проблемних питань у сферах лісопереробки, користування водними об’єктами та земельними ресурсами області. 

"Закликаю усіх керівників структурних підрозділів облдержадміністрації і територіальних представництв центральних органів влади, відповідальних за регулювання правовідносин у галузях лісозаготівлі та деревообробки, а також користування об’єктами земельного та водного фонду краю, протягом тижня напрацювати пропозиції та механізми, які дозволять з одного боку раціонально використовувати природні багатства, а з іншого – отримувати відповідні відрахування до місцевих бюджетів, – зазначив Олександр Фищук. – Сьогодні ми не можемо собі дозволити бездіяльності, наслідком якої стане недоотримання надходжень до бюджетів області усіх рівнів. Потрібно якнайшвидше встановити чіткі правила гри та стежити за тим, щоб усі гравці їх дотримувалися. Закликаю всіх до чесної праці – ми повинні виправдати довіру Президента і Уряду".

1


КОМЕНТАРІ (2)

а шо це вам борги по зарплаті оцей поробив??? на ці борги поработав Ванзуряк Івашин із компашкою

avatar

питаннячко

16 лютого 2015 17:58

ДА???  ТЯЖКО "ПРАЦЮЮТЬ" БУКОВИНСЬКІ НАРДЕПИ НА ФОТО!!   СОРОМНО ЗА ОБЛАСТЬ І ЗА БЛАЗНІВ

avatar

питання

16 лютого 2015 19:25