Фищук непрямо підтвердив, що Бурбак врятував для області 50 мільйонів гривень на ремонт доріг

Фищук непрямо підтвердив, що Бурбак врятував для області 50 мільйонів гривень на ремонт доріг

27.09.2018, 15:18

Голова Чернівецької ОДА прокоментував рішення Кабміну, який скоротив витрати на ремонт автомобільних доріг у Чернівецькій області на 68 млн грн.

"Кошти на дороги — це кошти Служби автомобільних доріг. Вони мають право визначати, звідки забирати і куди направляти. Минулого року виділили 30 мільйонів гривень на ремонт дороги перед митним пунктом "Порубне". Загалом потрібно відремонтувати сім кілометрів дороги. Вартість робіт — 140 мільйонів гривень. Тендер виграла румунська фірма. Вони виконали роботи за договором. Але фіскальні служби виявили, що договір заключено з порушенням терміну на один день", - сказав він.

За його словами, це сталося через те, що "фірма пізно відкрили розрахунковий рахунок і не було можливості заключити договір". 

"За рекомендацією фіскальних служб, договір було розірвано. Тепер потрібно оголошувати новий тендер. Відремонтувати цю дорогу вже не встигнуть. І тоді не буде використано 68 мільйонів гривень. Ми подали свою пропозицію і ці кошти перенаправили на дорогу Н-03 "Житомир-Чернівці". За моєю інформацією, понад 50 мільйонів гривень вже направили на цю дорогу.", - додав.

Джерело: molbuk.ua

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Міжфракційна група «Буковина» навіть не прокукурікала»: Бурбак рятує для Чернівецької області кошти на ремонт доріг, які проґавив Фищук

 Міністр інфраструктури опублікував ганебну статистику ремонту доріг у областях України

 Гроші на ремонт доріг, які проґавив Фищук, забрали з округу нардепа Тіміша

 Іван Мунтян ініціював звернення до керівництва держави щодо спрямування 68 мільйонів гривень, які область ледь не втратила, на ремонт дороги «Чернівці-Житомир»

1