Фищук каже, що його 'замовили' деяким журналістам і аналітикам

Фищук каже, що його "замовили" деяким журналістам і аналітикам

15.08.2016, 19:06

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук вважає замовною кампнанію з його дискредитації, яку розгорнули деякі ЗМІ та так звані аналітики.  

Про це керівник виконавчої влади краю повідомив під час прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів, пише BukNews.

Йдеться про повідомлення центральних і регіональних ЗМІ, які повідомляли про можливу причетність голови Чернівецької ОДА і членів його родини до незаконних справ в області. 

Під час прес-конференції Фищук пояснив, що не вважає за потрібне коментувати неправдиву інформацію. Тому просто звернувся до Генеральної прокуратури України та Національного антикорупційного Бюро з проханням  здійснити комплексну перевірку оприлюдненої у ЗМІ інформації про свою нібито протиправну діяльність. Оскільки йдеться про  очорнення не тільки його особисто, але влади загалом. 

"Я написав заяву на Генпрокурора України та в НАБУ. Попросив, щоби перевірили факти стосовно причетності мене у цій історії", - заявив він.

Водночас голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук відмовився конкретизувати, хто саме замовив кампанію з його дискредитації. Але підтвердив, що має усі підстави вважати, що вона носить саме такий  характер. 

Своїми успіхами в роботі голова ОДА назвав наведення порядку з незаконним видобутком гравію, у лісовій галузі і припинення контрабанди товарів через кордон, тому невдоволених такими його діями справді може бути чимало. 

Посадовець вважає, що його вплутали в цю історію люди, які хочуть бачити на його посаді когось іншого.

"Напевно, я комусь не дуже подобаюсь на цій посаді, бо я приймаю конкретні рішення по конкретних людях", - зауважив голова ОДА.

Частково використано матеріали molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

просто повний 0

avatar

студенТ

15 серпня 2016 16:33