Фищук і Каспрук передали своїм заступникам подарунки від Порошенка

Фищук і Каспрук передали своїм заступникам подарунки від Порошенка

26.10.2017, 17:15

 Сьогодні, 26 жовтня, у рамках засідання колегії обласної державної адміністрації очільник виконавчої влади краю Олександр Фищук відзначив Почесним званням «Заслужений юрист України» за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток правової держави заступника голови - керівника апаратом облдержадміністрації Олега Стецевича.

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук також сьогодні урочисто передав своєму заступникові Олександрові Паскарю відзнаку президента України "За участь у антитерористичній операції".

Це сталося сьогодні на початку чергової сесії міської ради у присутності депутатів, пише molbuk.ua

"Сьогодні маю честь вручити йому нагороду - відзнаку Президента України "За участь у антитерористичній операції", - сказав Каспрук.

Водночас міський голова нагадав, що Олександр Паскар добровільно пішов на службу у Збройних силах України у січні 2015 року. Після учбових занять отримав направлення у 80-ту окрему десантно-штурмову бригаду на посаду командира взводу управління артилерійської батареї. З березня 2015 року знаходився в зоні АТО у Луганській області у районі міст Щастя і Станиця Луганська. За гідне виконання військових обов’язків відзначений нагородами Міністерства оборони України, має відзнаки частини та цінні подарунки від командування бригади. Загалом відслужив 15 місяців у Збройних силах України, з них дев’ять місяців - безпосередньо у зоні АТО. Демобілізований у квітні 2016 року.

1