Фищук домовлявся в Сереті про економічну та культурну співпрацю між Румунією та Буковиною

Фищук домовлявся в Сереті про економічну та культурну співпрацю між Румунією та Буковиною

18.07.2016, 23:02

16 липня голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук перебував з робочим візитом у місті  Серет, що у Сучавському повіті Румунії.

У рамках візиту очільник Чернівецької області завітав на урочистості з нагоди Дня міста. «З давніх-давен Серет славився як місто з багатовіковою історією та унікальними традиціями. І хоча місту та його мешканцям довелось пережити чимало бурхливих історичних подій, все ж вдалося зберегти головне – унікальність, особливий дух та власну гідність, - зазначив голова Чернівецької обласної державної адміністрації. - Цього святкового дня хочеться побажати мешканцям міста миру і злагоди, міцного здоров'я, щастя, успіхів, добробуту і благополуччя, а місту - розвитку і процвітання».

Про це повідомляє прес-служба ЧОДА. 

Окрім того, Олександр Фищук зустрівся з мером міста Серет Георге Флутором. Під час зустрічі посадовці обговорили питання поглиблення економічної та культурної співпраці між Румунією та Буковиною. «Вважаю, що наші партнерські відносини потрібно переносити в економічну площину, залучаючи інвестиційні кошти та створювати нові робочі місця», - зазначив Георге Флутор.

Опісля посадовці побували на відкритті музею Штефана чел Маре у місті Сучава, який був відреставрований за кошти Європейського Союзу.

«Ми високо цінуємо співпрацю з вашою країною, - зауважив Олександр Фищук. - Буковинський край відкритий до тісних відносин з Румунією у всіх галузях, зокрема, економіки, участі у різноманітних транскордонних проектах».

1


КОМЕНТАРІ (1)

БРЕХЛИВЫЙ алкаш ты лучше про зятя контрабандиста розкажи,по чём ящик через порубное стоит

avatar

фишкарь

19 липня 2016 12:43