'Фронтовики' підозрюють, що 'порошенківці' в облраді голосувала проти Фищука

"Фронтовики" підозрюють, що "порошенківці" в облраді голосувала проти Фищука

02.12.2015, 22:59

Події на першому засіданні першої сесії Чернівецької обласної ради першого скликання стали віддзеркаленням протиріч між Порошенком і Яценюком, партіями "Солідарність" і "Народний фронт". Так вважає член"НФ", який побажав залишитися анонімним.

У партії стали розбиратися, чому Олександр Фищук отримав лише 14 голосів, тоді як до облради від "Солідарності" пройшло 15 депутатів (порошенківців і безпартійних екс-фронтовиків), а також губернатора пообіцяли підтримати 7 депутатів від Аграрної партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Чернівецької обласної ради заявила, що з першої сесії винесла урок політичних ігор, обману і зради

- За нашими даними, 14 голосів за Фищука на виборах голови облради віддали колишні представники "Народного фронту", які пройшли до облради за списком "Солідарності", та 7 депутатів від Аграрної партії, - сказав політик у коментарі molbuk.ua. - А депутати-партійці "Солідарності"голосували за іншого кандидата. Це стало результатом змови партій, яка відбулася напередодні за вказівкою з Києва. Однак "Солідарність"переграла сама себе і кандидатура Інги Маковецької на посаду першого заступника голови стала для них несподіванкою, бо на цю посаду розраховували вони. Усе це є результатом недолугої політики керівництва "Солідарності" на Буковині.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Дааааааа ????!!!  Побажав залишитись анонімним, скільки ви будете людей дурити??????  Всі все прекрасно знають і розуміють дорогі.....  

avatar

да

02 грудня 2015 22:50