Фрі-файтери 'Битвою' вшанували загиблих в зоні АТО побратимів. Буковинець переміг

Фрі-файтери "Битвою" вшанували загиблих в зоні АТО побратимів. Буковинець переміг

01.06.2015, 01:00

До Бога душу піднімати, йдучи в шаленій боротьбі,

Життя Трьом Цінностям віддати, а Честь — залишити собі!

 

29 травня в Тернополі відбувся турнір "Битва за Честь" присвячений пам’яті фрі-файтерів які загинули в АТО. Перший такий турнір відбувся в 2012 році, тоді він мав статус міжнародного. Сьогодні вирішили провести такий турнір з метою об’єднання всіх регіонів нашої держави навколо спільних цінностей, тому цьогоріч турнір мав Всеукраїнський статус.

В турнірі взяли участь найсильніші бійці Всеукраїнської федерації Фрі-файту. Бої відбувалися на сцені Палацу культури «Березіль», зал якого розрахований на 1000 глядачів, був заповнений вщент!

Претендентів на звання переможця «Битви за Честь» відбирали із числа перших номерів рейтингу федерації в різних вагових категоріях. Тому в турнірі взяли участь переможці міжнародних та всеукраїнських змагань, майстри спорту, та майстри спорту міжнародного класу, загалом 18 бійців.

Представники Буковини теж мали Честь приймати участь в цьому турнірі. Спортсмен клубу «СК Побратим» Олександр Добровольський, вихованець тренерів Заплітного Д.В. та Рябого С.В., виборов І місце. У півфіналі Сашку вдалося закінчити бій в першому раунді, у фіналі довелося відпрацювати всі 3 раунди, перемігши одноголосним рішенням суддів свого більш іменитого суперника із м. Ірпінь Київської обл. За словами Сашка свою перемогу він присвячує впершу чергу Героям які поклали своє життя боронячи нашу землю.

Переможці турніру отримали грошові винагороди та цінні призи у вигляді козацької шаблі. Ця шабля, за словами тренерів хлопця, є символом козацької сили, яка виступає не стільки матеріальним, скільки духовно-історичним наповненням виховання молоді, яке ґрунтується на трьох основних цінностях фрі-файту: Батьки, Батьківщина та Учитель. 

Дмитро Заплітний
Сергій Рябой

1