Франківські патрульні у мотиваційному ролику привітали поліцейських з Чернівців з першими 100 днями роботи

Франківські патрульні у мотиваційному ролику привітали поліцейських з Чернівців з першими 100 днями роботи

09.07.2016, 22:20

Сьогодні, 9 липня, у Чернівцях патрульні поліцейські прозвітували перед громадою міста про перших 100 днів роботи, передає Станіславське ТБ.

А тим часом у мережі з’явилося відео, на якому патрульні Івано-Франківська привітали зі святом поліцейських з Чернівців. Відеоролик побудований позитивно та мотиваційно, а дружня атмосфера франківських інспекторів передає найщиріші вітання колегам.

Справа у тому, що чернівецькі патрульні також були привітали колег з Івано-Франківська,  а останні, у свою чергу, вирішили відповісти у мотиваційному відеоролику.

Нагадаємо, 10 травня, на Вічевому майдані Патрульна поліція Івано-Франківська прозвітувала перед громадою міста перших 100 днів своєї роботи.  

До слова, колишній заступник начальника управління патрульної поліції Івано-Франківська Олег Йосипів 27 березня склав присягу і став керівником патрульної поліції у м.Чернівці.  

На прохання Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську журналісти Станіславського ТБ підготували відеоролик. Зйомка з квадрокоптера: EVENT ROOM.

Фото Василя Салиги

1


КОМЕНТАРІ (2)

від цього відео ригати хочиться покажить роботу тоді люди оцінять.Зловили мусора конченого Генсіровського бухого який відмовився проходити з медогляду та пролсто втік з наркодиспансеру де відео з вашого реєстратора мусора які були такі ілишилися. 

avatar

аваков-чурбан

09 липня 2016 21:54

Первый комент на 100%прав,вы с говна конфетку не слепите.Люди уже увидели вашу работу,один Ященко чего стоит.Ничего не поменялось в системе,кроме формы.С доярок и конюхов хотели сделать аристократов...

avatar

к 1-му и все тем же мусорам

09 липня 2016 22:32