Фракцію 'Фронт Змін' у Чернівецькій міській раді перейменували, - Каспрук

Фракцію "Фронт Змін" у Чернівецькій міській раді перейменували, - Каспрук

04.11.2013, 13:08

Один з учасників програми "Суть речей" депутат міської ради Ростислав Білик поцікавився під час прямого ефіру у свого опонента Олексія Каспрука: "І ще, скажіть мені, Олексію Павловичу, ви сьогодні зареєстрували депутатську фракцію «За Батьківщину», подали звернення до секретаря міської ради. Прокоментуйте, будь ласка, дві ситуації. Перша – вже рік зареєстрована ГО «За Батьківщину», це що буде дві ГО «За Батьківщину» - ваша і та, яка зареєстрована Чесановим?"

Олексій Каспрук: громадська організація чи депутатська група?

Ростислав Білик: депутатська група «За Батьківщину» з міській раді.

Олексій Каспрук: не Чесановим, а Кедьом. Чесанов реєстрував, а обрано головою Кедя.

Ростислав Білик: це перше таке запитання. І друге – сьогодні під час сесійного засідання ми чули вислів депутата Горди, його включили у це об’єднання без його згоди і він про це жодного слова не знає і не чув. Тобто, ви це зробили без його відома і сказали, що ви відмовляєтесь коментувати дане включення Горди у ваше об’єднання.

Олексій Каспрук: мені дивно, у вас така висока посада, ви заступник керівника фракції, а не розумієте елементарних речей. По-перше, депутатська група і фракція – це дві абсолютно різні за своєю суттю структури, по-друге, я хочу нагадати слухачам, що коли ми намагались зареєструвати депутатську групу «За Батьківщину» - це був початок об’єднання наших двох політичних сил, ми подали відповідні документи в міську раду і тут нам повідомили, що виявляється за декілька годин до того, як ми подали документи на реєстрацію депутатської групи «За Батьківщину» , подала інша група депутатів документи на реєстрацію з такою ж назвою, при чому там вони всі позапартійні були. Але, менше з тим, це все технічні моменти. Що стосується депутата Горди, то ви, Ростиславе Романовичу, мали б знати, що рішення приймається депутатською фракцією більшістю голосів від складу фракції. І якщо пан Віктор не був присутнім на засіданні фракції з якихось причин, то це не означає, що фракція не може приймати рішення. Було прийнято рішення про перейменування, я тут взагалі не бачу проблем. І саме головне – я не бачу жодного відношення, як ми називаємось, чув Горда про те, що ми перейменувались чи не чув до тих проблем, які сьогодні турбують чернівчан – до доріг, до виплати зарплат, до відключення газових колонок, не забивайте людям голову всякими дурницями.

Ростислав Білик: я вважаю, що якщо ви щось робите, то мали б запитати думку пана Горди по телефону чи в якийсь інших спосіб.

Олексій Каспрук: ви так за нього переживаєте, він був членом Фронту змін, а не Партії регіонів. Не хвилюйтесь за нього.

Ростислав Білик: я не хвилююсь, а ви не нервуйтесь. Я вас ще жодного разу не перебив, а ви мене вже вп’яте перебиваєте, хвилюєтесь щось, викрикуєте. Будь ласка, ведіть себе толерантно, ми ж з вами виховані люди. 

Інформаційний партнер програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ

1


КОМЕНТАРІ (1)

Каспрук з нами зустрічався три рази за останній місяцьт, а депутата по нашому округу Білика останній раз ми бачили на прийомі в ЖЕК у 2011 році. Він як і його партія ригіоналів забрехались так, що не можуть відрізнити брехні від правди.  

avatar

Житель Стасюка 88а

04 листопада 2013 12:24