'Фракції деБіликів' доведеться вигадувати нові 'палиці в колеса'  проти індустріального парку в Чернівцях, - думка

"Фракції деБіликів" доведеться вигадувати нові "палиці в колеса" проти індустріального парку в Чернівцях, - думка

13.12.2016, 23:53

Нове підприємство в Чернівцях на території старого заводу Гравітон - це дуже символічно. Бо є ознакою відродження української економіки після розрухи, яку залишити по собі "януковичі". Ознакою того, що реформи двох урядів Арсенія Яценюка дають прогресивні результати.

Таку думку висловив народний депутат України Максим Бурбак. Про це він написав на своїй сторінці у ФБ

- Але підприємство з іноземними інвестиціями в Чернівцях з'явилось швидше не завдяки, а всупереч волі деяких представників місцевої влади, - нагадав Максим Бурбак.

Я дуже вдячний Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману за підтримку нашої області, за те, що знайшов час і можливість завітати до нашого міста і взяти участь у відкритті підприємства. Цілком підримую його позицію щодо створення індустріальних парків в Україні і впевнений, що Чернівці зможуть долучитись до конкурентної боротьби за це. Не зважаючи на "палки в колеса" від окремих "борців" за долю народу.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єр-міністр України подякував інвестору, який вирішив працювати на "Гравітоні" у Чернівцях (+ФОТО)

А сьогодні, впевнений - це святковий день: урочисто відкрито підприємство з іноземними інвестиціями, яке забепечить роботою 1000 буковинців. І не забуваємо за розвиток мікрорайону Гравітон, за наповнення бюджету міста, за робочі місця.

І нехай тепер фракція деБіликів в міській раді шукає аргументів на спротив створенню нових підприємств на території майбутнього індустріального парку в Чернівцях !!!

Нашому поступу в європейське майбутнє Украіни ніхто не завадить !!!

ДОВІДКОВО:

Створення індустріальних парків в Україні є однією з передумов розвитку національної економіки.

Про це сьогодні на брифінгу в Чернівцях заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент molbuk.ua

Зокрема він зазначив, що український уряд підтримує створення індустріальних парків.

"Вважаю, що в світі є глобальна конкуренція за створення робочих місць. Я би хотів, щоби Україна цю конкуренцію виграла. Для цього потрібні особливі умови для інвестицій, для тих, хто хоче інвестувати в економіку", - сказав В. Гройсман.

Він заявив, що одним із завдань, яке стоїть наразі перед Верховною Радою - ухвалити відповідний закон, який передбачатиме створення умов для індустріальних парків.

"Це означає, що на аналогічній території можуть бути створені десятки схожих підприємств, які будуть працювати. Це є надзвичайно важливим кроком для розвитку економіки. Тому ми всіляко будемо сприяти і підтримувати створення індустріальних парків в Україні", - додав він.

Нагадаємо, у травні цього року Чернівецька міська рада ПРОВАЛИЛА ІДЕЮ створення індустріального парку.

Як відомо, сьогодні у Чернівцях Володимир Гройсман відкрив новий завод.  

1


КОМЕНТАРІ (7)

Огласите зарплаты и условия труда на "европейском" предприятии ))))) А сомневающиеся могут поинтересоваться в Каменец-Подольском. ))))) будете не только ржать со слов Бурбака, но и тихо ох...ете.... 

avatar

читаю и плачу про 1000 рабов )))))

14 грудня 2016 01:25

Реформы Яценюка- тошнит от вранья навозных   фронтовцев. Яценюк сделал украинцев рабами, хуже китайцев. Теперь будете гнуть спины за миску риса и отдавать всю зряплату за коммуналку Яценюка.

НФ - плюйте людям в глаза и дальше. Рейтинг вашего НФ будет ещё выше! )))))

Привет шкиряку,  парубию, турчинову и авакову  ))))))

avatar

Реформы яценюка

14 грудня 2016 01:29

Стосовно самого факту відкриття підприємства з іноземними інвестиціями в Чернівцях крім хорошого нічого сказати не можу. Нові робочі місця, збільшені податки в бюджет  замість руїни на Гравітоні - це факт. На цьому фоні особливо безпорадними і смішними виглядають коменти, склепані явно руками тих, хто під орудою Васіля Сафронича в міській раді намагається дерибанити місто. Звичайно все що добре для Чернівців і чернівчан для них кістка в горлі.

avatar

Кирило

14 грудня 2016 06:49

йурік ти не просто дебілик, ти таки дебіл! а вірніше клоун на імя лиз-лиз к,,,!)))))))))))))

avatar

клоунам йурікам

14 грудня 2016 08:08

Почнемо з того, що убитий завод "Гравітон", де колись працювало майже 10 000  людей за безцінь потрапив у власність яценюків-бурбаків. То все що там робиться - то їхній бізнес.

Відкрили "підприємство", де дротики будуть звязувати мотузками, як ще робить УТОС тихо. А радості повні штані на всю країну. 1 місце після урочистого відкриття ліфту у лікарні.

avatar

14 грудня 2016 09:00

Киря,иди подрочи,хватит лизать лузерной власти жопу.Побереги язык для следующей.

avatar

Вася сантехнік

14 грудня 2016 09:44

Не успев продать глаза, наш дебило-кирило нашкрябал очередной шедевр гениальной мысли, и с чувством исполненного долга пошёл в туалет.

 

avatar

читаю и плачу

14 грудня 2016 14:26