Фракції «Батьківщина» і «Самопоміч»  провалили голосування за законопроект, який мав максимально забезпечити працевлаштування людей з інвалідністю

Фракції «Батьківщина» і «Самопоміч» провалили голосування за законопроект, який мав максимально забезпечити працевлаштування людей з інвалідністю

21.04.2016, 01:45

Про це повідомив народний депутат України Олександр Третьяков (фракція БПП-Солідарність). 

- Сегодня фракции «Батькивщина» и «Самопомощь» показали свое подлинное отношении к людям с инвалидностью, численность которых, к сожалению, каждый день пополняют участники АТО. Именно эти фракции провалили голосование за законопроект 2299а, цель которого максимально обеспечить трудоустройство людей с инвалидностью и устранить возможности уклонения работодателями от уплаты санкций за невыполнения норматива рабочих мест для людей с инвалидностью. «Самопомощь» и «Батькивщина» только на словах защищают социально уязвимые категории граждан и отказываются поддерживать реальные изменения, которые соответствуют европейским стандартам.

P.S. Хочу отметить, что в Комитете по делам ветеранов, участников боевых действий, участников АТО и людей с инвалидностью нет ни одного представителя ни от фракции «Самопомощь», ни от фракции «Батькивщина».

Колегу підтримав народний депутат України Максим Бурбак, який поширив слова Олександра Третьякова зі своїм коментарем: "Позиція нашого комітету". 

Нагадаємо, лідер парламентської фракції "Народного фронту" Максим Бурбак є першим заступником голови Комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасников АТО і людей з інвалідністю.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Оце і є істинне обличчя "Батьківщини" і Тимошенко. Аферистка і популістка. а зробити щось для держави не може і не здатна, як вся "Батьківщина".

avatar

Юрій

21 квітня 2016 10:09

А НФ працює краще за всіх. От вони захищають своїх. Їхні - це найнезахищені верстви населення - і вони цю ситуацію виправляють )

avatar

Вася

21 квітня 2016 10:19