Регіонали самі запропонували проект рішення про відставку Януковича і Азарова, від якого тепер відмовляються (+відео)

Регіонали самі запропонували проект рішення про відставку Януковича і Азарова, від якого тепер відмовляються (+відео)

05.12.2013, 21:53

Депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук не бачить передумов для спільного з фракціями «Батьківщина» і  «Наша Україна» засудження розгону Євромайдану без участі депутатів від Партії регіонів. Бо вся більшість міської ради керується зовні.

-          Проект рішення, від якого тепер відмовляються регіонали, і на яке Віталій Михайлішин може накласти вето, був запропонований самою фракцією Партії регіонів, - заявив сьогодні під час прес-конференції Олексій Каспрук. -  Це чітко  характеризує з ким нам доводиться мати справу, працювати в Чернівецькій міській раді. Люди пропонують проект рішення, за нього голосують. А потім починають розповідати, що вони не розуміли, що воно незаконне і просимо накласти на нього вето.  Це можна пояснити лише тим, що змінилася політична ситуація і надійшла відповідна вказівка згори. Шок через побиття і розгін майдану призвів до того, що вони перелякалися і голосували за все, що завгодно. Коли ситуація змінилася, то одразу включили задню передачу і почали просити накласти вето.

Щодо можливості ухвалення рішень разом з іншими фракціями, то заявляю офіційно: ситуація в Чернівецькій міській раді  з моменту зняття міського голови Федорука принципово не змінилася. Більшість у раді належить Партії регіонів і контрольованим нею депутатам колишніх демократичних фракцій. Це фракція «Наша Україна», «Батьківщина». В цьому питанні вони будуть підтримувати позицію Партії регіонів і виконувати вказівки Чернівецької ОДА. Тому ухвалення будь-якого рішення з даної проблеми на сьогодні є неможливим.  

Раніше ми повідомляли: Чернівецькі регіонали відмовляються від свого голосування за відставку Януковича, Азарова і покарання Захарченка

Михайлішин може накласти вето на рішення про відставку Януковича, Азарова і звільнення Тимошенко

Чернівецька міська рада заховала своє рішення з вимогами відставки Януковича, Азарова і звільнення Тимошенко

1