Фірма-управитель 'Порядок в домі 11', яка підписала договір на понад 5 млн грн. на послуги з прибирання вулиць, ігнорує  повідомлення департаменту інфраструктури та благоустрою

Фірма-управитель "Порядок в домі 11", яка підписала договір на понад 5 млн грн. на послуги з прибирання вулиць, ігнорує повідомлення департаменту інфраструктури та благоустрою

13.08.2021, 21:18

У Чернівцях департамент інфраструктури та благоустрою міської ради зробив попередження приватній фірмі-управителю "Порядок в домі 11" через неякісно прибрані території.

Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці департаменту.

Зазначається, що у зв’язку з тим, що компанія ігнорує офіційні повідомлення департаменту, у міськраді вирішили звернутись до "Порядку в домі" публічно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зазуляк спростував брехню Каспрука

У ратуші домовилися роздерибанити 7 мільйонів грн з міського бюджету на прибирання міста? - версія ексмера

"Звертаємо Вашу увагу на виявлені факти порушень при прибиранні закріплених територій:



1. Неприпустимо зсипати змет з прилоткової території та тротуарів на територію зелених насаджень (кущі, газони);

2. Неприпустимо так прибирати тротуари, що весь пил та бруд залишаються великими купами, які при найменшому вітрі можуть бути знову розвіяні аби при дощі змиті донизу по тротуару, в т.ч. забиваючи зливову каналізацію.

Управління благоустрою за таку організацію роботи на закріпленій території, всю закріплену за Вами частину вулиці Героїв Майдану рекомендує департаменту до зняття з оплати у серпні 2021 року (прибирання тротуарів та прилоткової).

В разі, якщо вказані факти не будуть усунені протягом 3х годин з моменту отримання офіційного листа, Департамент залишає за собою право відповідно до укладених угод на прибирання міста (Договір №11 від 12.07.2018) так само зробити по будь-якій іншій закріпленій за Вами території.

На Вас дивиться вся Чернівецька громада!", – йдеться у повідомленні.

Як відомо, цього року Чернівецька міська рада підписала договір на послуги з прибирання та підмітання вулиць із компанією "Порядок в домі 11" на суму понад 5,3 млн грн.

Джерело: molbuk.ua

1