Фестиваль класичної музики 'Буковинський листопад 2017' відкриють 'Попелюшкою' Сергія Прокоф’єва

Фестиваль класичної музики "Буковинський листопад 2017" відкриють "Попелюшкою" Сергія Прокоф’єва

23.10.2016, 20:01

Дорогі шанувальники класичної мистецтва та прихильники симфонічної музики! 

Ось і наступив час розкрити музичну таємницю та при відкрити концертну завісу фестивалю класичної музики «БУКОВИНСЬКИЙ ЛИСТОПАД – 2017». 

Святкове відкриття якого відбудеться у залі Чернівецької обласної філармонії 11 листопада о 18.30. 

І, як завжди, художній керівник та музиканти Академічного симфонічного оркестру підготували для Вас нову концертну програму, яка перенесе наших постійних слухачі в та гостей симфонічного вечора, у казковий світ музичної феєрії. 

До вашої уваги буде звучати музика з балету Сергія Прокоф’єва «Попелюшка» за сюжетом одноіменної казки Шарля Перро. 

Тема казкового балету вибрана не випадково. Серед сірої життєвої буденності та осінньої хандри нам всім трішечки не вистачає тепла та чарівного затишку.

І особливо актуальною сьогодні є ідея самої історії про Попелюшку, де переможною є чудова сила чистоти, порядності та віри. 

Саме вона близька кожному з нас. 

А неперевершена, блискуча музика Сергія Прокоф’єва допоможе нам всім перенестися на королівський бал, де під феєричні прокоф’євські вальси збуваються всі мрії казкової Попелюшки. 

Отже, поспішайте придбати квитки у касі філармонії та отримуйте насолоду від романтичного, осіннього симфонічного вечора! 

ДОВІДКОВО: 

Золота осінь на Буковині завжди приносить всім шанувальникам театрального та філармонійного мистецтва чимало нових музичних подарунків та непередбачених мистецьких сюрпризів.  

Творча родина нашого міста з року в рік проводить всеукраїнські театральні та класичні фестивалі. Тим самим підтримує мистецькі традиції свого краю та дає можливість вишуканій буковинській публіці познайомитися з цікавими новинками творчих колег з інших регіонів. 

Кожної осені у Чернівецькому му зично-драматичному театрі лунають гучні «Золоті оплески» театрального фестивалю, який, завжди збирає чималу кількість шанувальників Мельпомени. 

А поціновувачі високого класичного мистецтва мають можливість задовольнити свої естетичні смаки у концертній залі філармонії та у залі органної музики.

Чернівецька обласна філармонія надає можливість Вам, дорогі буковинці та гості нашого містаі, цікаво провести осінні вечори та запрошує відвідати всеукраїнський фестиваль класичної музики «БУКОВИНСЬКИЙ ЛИСТОПАД – 2016», у якому приймуть участь академічні колективи та солісти філдармонії а також відомі виконавці з Одеси. Хмельницького та Києва.

Святкове відкриття фестивалю «БУКОВИНСЬКИЙ ЛИСТОПАД – 2016» відбудеться 11 листопада о 18.30 у Залі Чернівецької обласної філармонії, де Академічний симфонічний оркестр, як завжди, представить свою нову концертну програму. 

З нетерпінням чекаємо зустрічі з Вами. 

1