Фищук і Куліш повертаються на керівництво Буковиною (+відео)

Фищук і Куліш повертаються на керівництво Буковиною (+відео)

24.01.2015, 18:17

На прес-конференції голова обласної організації ВО"Батьківщина" Іван Мунтян видав сенсаційну новину.

З'ясовується дуже довго і важко погоджували у столиці кандидатів на керівництво Чернівецько ОДА. Після цього дійшли висновку, що головою ОДА буде Олександр Фищук. Його першим заступником від партії Блок Петра Порошенка стане колишній голова Володимир Куліш. І нема на це ради. Все...

www.chas.cv.ua

 

Буковина очікує на нового голову ОДА

Буковина очікує на нового голову ОДА

Уже найближчими днями область після тримісячного "безголів’я"може отримати нового керівника. Кандидатура колишнього народного депутата від "Народного фронту" і податківця Олександра Фищука проходить погодження у Кабінеті Міністрів.

Таку інформацію Фищук фактично підтвердив у телефонній розмові із журналістами.

Буковина очікує на нового голову ОДА

Колишній податківець Фищук може стати новим головою Чернівецької ОДА

"Мою кандидатуру своїм підписом має затвердити Президент України. Розпорядження має підписати він, тому наразі говорити про моє призначення ще зарано", – розповів колишній народний депутат.

Хоча ще на початку січня в інтерв'ю "Мб" Олександр Фищук спростував інформацію про його майбутнє призначення губернатором. Тоді він заявляв, що не подавав на розгляд уряду документів, і ніхто йому не пропонував очолити Буковину.

Політолог Ігор БАБЮК вважає, що Олександр Фищук є досвідченим службовцем.

Буковина очікує на нового голову ОДА

"Сподіваюся, Фищук виконуватиме управлінські функції якісно", - політолог Ігор Бабюк.

"Як на мене, Фищук є досвідченим службовцем. Принаймні він знає всю цю внутрішню "кухню", бо керував Кіцманським районом, а також був головою обласної податкової інспекції. Наскільки буде тісна співпраця між ним і Кабінетом Міністрів чи Адміністрацією Президента, наразі невідомо. Але принаймні управлінські функції він виконуватиме, і сподіваюся, що якісно", - сказав він.

"Очевидно, після його приходу в Чернівецьку ОДА частину чиновників звільнять, бо вони свого часу протистояли Фищукові. Але єдиний позитив у цій ситуації – те, що прем’єр і президент нібито зійшлися на одній кандидатурі. І є надії, що на цьому припиниться роздирання області в бік однієї чи іншої політичної структури", - сказав І. Бабюк.

Схоже, "одобрив" кандидатуру Фищука навіть його опонент на попередніх парламентських виборах Іван Рибак. 

Буковина очікує на нового голову ОДА

Депутат Іван Рибак, який постійно конфліктував з Фищуком, тепер обіцяє йому допомагати

"Нам слід припинити "гаркатись" і допомогти людині, яка стане головою ОДА", - сказав він цього тижня в інтерв’ю molbuk.ua, коментуючи можливе призначення Фищука новим головою ОДА.



Водночас однопартієць Фищука Максим Бурбак у п’ятницю, не називаючи прізвищ, заявив, що очікує на указ про призначення нового губернатора.

 
molbuk.ua
1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

СУКА

24 січня 2015 21:35