В Недобоївській ОТГ фермери дали Бурбаку багато доручень, бо на місцях влада часто саботує закони

В Недобоївській ОТГ фермери дали Бурбаку багато доручень, бо на місцях влада часто саботує закони

08.06.2019, 18:57

Сьогодні народний депутат України Максим Бурбак працює в Хотинському районі.

Спочатку парламентар відвідав Хотинських рятувальників. Оглянув техніку, може і не вся надсучасна, але працює і хлопці готові до будь яких рятувальних ситуацій. І новенький автомобіль працює та додатково облаштований новим обладнанням.

Потім Максим Бурбак мав цікаву зустріч з представниками Хотинської міської ветеранської організації.

- Приємно здивований їхньою поінформованістю про діяльність Верховної Ради, - поділився враженнями від спілкування Максим Бурбак. - Обговорили безліч питань - Закон про ТСК та імпічмент президента, Виборчі кодекси та зміни до регламенту Верховної Ради для покращення дисципліни. Ну і не забули за неперсональне голосування та зменшення кількості нардепів. А ви кажете периферія ! Люди все бачать і добре розуміють! 

Не менш значущою була зустріч з місцевими фермерами в Недобоївській ОТГ. Ці хлопці можуть багато про що розказати. Максим Бурбак отримав багато доручень від них. Прикро, але є приклади саботації імплементації законів прийнятих Верховною Радою на місцях.

- Оглянув реконструкцію Недобоївського НВК. Найважливіший наразі об’єкт для громади. За підтримки Уряду вдалося залучити 6 млн гривень на його будівництво. Але ще треба багато чого зробити, щоб восени принаймі запустити першу чергу, - окреслив плани народний депутат України Максим Бурбак. 

Вчора, нагадаємо, парламентар мав напрочуд завантажений візит до Кельменеччини. Але також були цікаві дискусії з громадами. Багато гострих запитань та проблем.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ще виділіть депутату-дровосіку мандат на повне знищення лісу на Буковині

avatar

Андрій

09 червня 2019 14:59