Федорука 'мочитиме' експерт з столиці

Федорука "мочитиме" експерт з столиці

06.08.2012, 22:07

"З однієї з розмов стало відомо, що до команди Михайлішина приїхав "експерт" зі столиці, котрий буде "мочити" Федорука за колишні роботу в СБУ, партійну діяльність в СРСР та ще багато чого)", - написав на своїй стіні у Фейсбук Юрій Хорунжий. Цей активіст громадянської мережі ОПОРА  почав сьогодні з'ясовувати, з якого це дива газета "Чернівці" використала його фото (див. фото) з зображенням Миколи Федорука на з'їзді об'єднаної опозиції у Києві, не спитавши дозволу та не вказавши авторства.

"Для цього зробив два дзвінки, - написав Юрій Хорунжий у Фейсбук. - Перший, до редакції газети, де мені сказали, що це не редакторський матеріал, а реклама, яку їй дала міська рада. Вони не несуть відповідальності за цей матеріал. Після цього подзвонив до прес-служби мерії. Представившись і лише сказавши про фото, вони відразу зрозуміли про що я говорю та попросили номер телефону, щоб коли вирішать це питання зв'язатись зі мною. Хвилин за 30 передзвонили, сказали що людина, яка готувала цей матеріал, зараз не в місті, і пообіцяли зателефонувати завтра в обід. Також з однієї з розмов стало відомо, що до команди Михайлішина приїхав "експерт" зі столиці, котрий буде "мочити" Федорука за колишні роботу в СБУ, партійну діяльність в СРСР та ще багато чого)

 Мені то все одно хто кого як мочить, але авторське право на своє фото я відстою, та не дозволю його використовувати в їхніх "розборках".

Сьогодні Громадянська мережа «Опора» в Чернівецькій області звинуватила секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина у використанні медійного адміністративного ресурсу.

«Чернівчанам про остаточне рішення секретаря Чернівецької міської ради регіонала Віталія Михайлішина взяти участь у виборах стало відомо через статтю у комунальній газеті «Чернівці». Публікація «Вибори 2012: На старт! Увага! Руш!» в номері від 02 серпня окрім вихваляння Віталія Михайлішина містить елементи «чорного піару» проти його головного опонента – Миколи Федорука», - йдеться у повідомленні громадської організації.

«Опора» вважає, що сам факт та зміст такої публікації чітко лягає в поняття «Медійного адміністративного ресурсу - використання підконтрольних органам державної влади і місцевого самоврядування ЗМІ в інтересах конкретних партій чи політиків.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Та який нафіг експерт, так чувачок від Борисова, такий самий чайник як Михайлішин

avatar

Липа

06 серпня 2012 17:14

Юра Хорнунжий ,на заборах тоже всякое пишут. не будь ребенком,не распускай детские сплетни.

avatar

ннн

06 серпня 2012 20:17

Юрко, невже тобі справді такий симпатичний Федорук, що захищаєш його другий рік (пригадуються події березня-квітня 2011, коли ОПОРА ще й як підприрала екс-мера). мабуть, ти не чернівеький і батьки тобі нічого не розказали про майже 2 десятки роки титанічної праці на благо міста і чернівчан МТФ

avatar

Здивований

08 серпня 2012 07:51

За Юрка. Це не питання Федорука. Це питання чи є в цій країні якісь правила. Чому, наприклад, Михайлішин? Це вибір громади? Дитяче питання: а чому досі не було виборів?

avatar

чичичитач

08 серпня 2012 09:26