Вже не полковник СБУ Федорук за кілька хвилин розвіяв нісенітниці Михайлішина, які роками тиражувала його команда

Вже не полковник СБУ Федорук за кілька хвилин розвіяв нісенітниці Михайлішина, які роками тиражувала його команда

06.05.2014, 00:50

Народний депутат України Микола Федорук, який зустрівся сьогодні з журналістами, розвіяв кілька поширених міфів, які роками експлуатувала команда Віталія Михайлішина. 

Про "Добробут":

"Ніколи  земля під "Добробутом" не була власністю Чернівецької міської ради. Ніколи! - категорично заявив Федорук під час прес-конференції. - Тому в міста нічого не взяли. Там була загальнодержавна власність. Майно ДТСААФ, яке перебувало у власноті громадської організації. Фірма викупила у ДТСААФ це майно. Згідно з законом міська рада зобов'язана закріпити за ним землю. Все інше - це нісенітниці, які тиражуються. Ніколи земля "Добробуту" не була власністю Чернівецької міської ради. Ясно!

Суд за землю "Добробуту": Не можна "віджимати" приватну власність, це було загарбання, відбирання чужої власності. Не можна забирати чуже під будь-яким приводом. Так діяла попередня влада і це призвело до революції. Я проти переділу власності. До мене теж приходили, казали давай, я його візьму. Я казав - ти його будував. Я категорично виступав і виступаю проти переділу власності. А ви займалися забиранням чужої власності. Прийшли і хотіли забрати. Створіть своє. Коли я був міським головою я більше любив Калинівський ринок, ніж Добробут. Але забирати бізнес не можна. А ті що прийшли, прийшли урвати, віджати. Це робив Янукович і це повторювалося тут. 

Про "Гравітон":

Те саме по Гравітону. Ніколи Гравітон не був власністю Чернівецької міської ради. І місто закріпило землю після того, як Фонд держмайна України продав приміщення. Так само як Легмаша, Електронмаша, Вимірювача, Граніта. Чого ви не запитуєте про Граніт? Це дешеві примітивні спекуляції. 

Про Ринжука:

Справа по Ринжуку - я кажу свою точку зору - абсолютно надумана. Це було замовлення. Ніяких доларів у нього не було, коли його затримували. Він не має до цього ніякого відношення. Він не посадова особа. Так будь-яку людину можна обмовити. Я не кажу, що він святий. До речі, я тут теж ні над ким німба не бачу. Хто бачить - подивіться у дзеркало. Я думаю і Ринжук не святий, але приписувати і говорити усілякі нісенітниці - це неправильно...

Розповідають казочки, що ринок зараз почав давати такі кошти. Це лапша. Росія зараз чим займається? Це не журналістика - це пропаганда. Я теж звертаюся до вас не займатися пропагандою - займайтеся журналістикою.  Та це постійно було. Просто про це не кричали на кожному кроці.  А робили в робочому порядку. І так буде і далі. 

Прямі трансляції сесій:

Прямі трансляції сесій - це була моя особиста ініціатива... Пригадую, як у найбільш буремні для мене дні  2011 року деякі підписанти, з вашого середовища також,  підписали звернення, що Федорук душить свободу слова. Коли йшла оця масована замовна атака, щоб усе це зробити. А це була моя ініціатива провести wi-fi у міську раду, поставили техніку і разом з Лангейтом організували пряму трансляцію. Не треба собі приписувати чужі заслуги. Для молодих, може, це відкриття, а досвідчені знають про це. 



Частково використано матеріали molbuk.ua

Що стосується полковника СБУ - на наступному відео.

- Я вже не полковник запасу. І ніколи в КГБ не служив і ніякого стосунку, крім того, що стояв на обліку, як і кожний офіцер запасу, не мав. Розстановкою кадрів в СБУ я теж не займався. До мене звертався Кіцул з цього питання. І я йому так відповів.  

Чесанов побудував незаконно на червоних лініях. Казино там працювало. А зараз захисник пенсіонерів великий. 

Передайте всім пенсіонерам, що в Сорбонні для них будуть безкоштовні обіди. З 10 до 15 години. В Квінто те саме, безкоштовно. Захисники знайшлися... 

1


КОМЕНТАРІ (3)

БУКНЮС записався в агітатори ?

тіпа журналісти, незалежні, обєктивні і всьо такоє ?

avatar

БУКНЮС агітатори

05 травня 2014 22:52

avatar

Василий Забродский

05 травня 2014 23:38

Не наша влада! Горіти вам в пеклі за події в Одесі! Вам не забрехати події в Одесі!

avatar

Революйіонер

06 травня 2014 00:23