Федорук обов'язково братиме участь у виборах мера (+відео)

Федорук обов'язково братиме участь у виборах мера (+відео)

27.02.2014, 20:43

Найбільш ймовірні кандидати на посаду мера Чернівців про свою участь у майбутніх виборах говорять не надто багатослівно. Водночас, всі вони одностайно вітають сьогоднішнє рішення парламенту.

Позафракційний депутат облради Назар ГОРУК у коментарі кореспонденту molbuk.ua сказав, що нині він у роздумах – брати участь у виборах, чи ні.



"Я розумію і переконаний, що не тільки міського голову повинна обрати громада, але й багатьох чиновників, в тому числі і суддів, і прокурорів. І в тому числі губернаторів. Щодо того, чи буду я балотуватися на посаду мера Чернівців, я остаточної відповіді дати не можу. Я ще в роздумах. Але позитивно ставлюся до проведення позачергових виборів. І я би вказував на те, щоби були і позачергові вибори депутатів міськради", - сказав Н. Горук.

Не зізнається, чи братиме участь у виборах мера і нардеп від "УДАРу" Оксана ПРОДАН. Про це вона повідомила кореспонденту molbuk.ua електронною поштою, бо спілкуватись телефоном не захотіла.




"Тільки сьогодні прийнято рішення Верховної Ради, яке ми ініціювали спільно з Марією Матіос. Виборчий процес розпочнеться за 60 днів до 25.05.14., то ж час для визначення ще є", - написала Продан у своєму повідомленні.

Колишній мер Чернівців нардеп від "Батьківщини" Микола ФЕДОРУК в коментарі molbuk.ua підтвердив – участь у виборах він братиме обов’язково.




"… Тільки невідомо, в якій якості. Рішення щодо цього ще не прийняте. Але братиму участь у виборах, лише в якій якості – це не обговорювалося. Те, що партія братиме участь – то обов’язково", - сказав він.

"Проведення виборів мера Чернівців було однією з моїх обіцянок на парламентських виборах. І ось, вона вже виконана", - додав Федорук.

А ось колишній секретар міської ради, регіонал Віталій МИХАЙЛІШИН, в якого раніше були "мерські" амбіції, нині вже не має бажання говорити про вибори мера.



"Не даю жодних коментарів з цього приводу", - лаконічно відповів Михайлішин у короткій телефонній розмові.

Тримає інтригу і депутат міськради від "Батьківщини" Олексій КАСПРУК.



"На вибори ми висуватимемо гідну кандидатуру", - сказав він.

Нагадаємо, у четвер Верховна Рада ухвалила рішення про проведення виборів міських голів у 25 містах України, в тому числі й у Чернівцях.

molbuk.ua

<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/XZVw2FyTWUY?version=3&amp;hl=uk_UA&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/XZVw2FyTWUY?version=3&amp;hl=uk_UA&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

1


КОМЕНТАРІ (14)

А більше Федорук чернівчанам нічого не обіцяв?

avatar

1

27 лютого 2014 18:46

Федорук обіцяв , а Оксана Продан зробила.

avatar

Эдик

27 лютого 2014 18:55

О ні, лише одного Продана ледь збулися так зразу загроза іншої Продан. Будь-хто лише не Продан

avatar

Алек

27 лютого 2014 19:46

Когда кажется, креститься надо. Насчет загрозы вы правы,Алек. Казнокрадам Федоруку и Бурбакам они действительно загроза.

И поддержка у них очень большая. Поддерживающих воров,мало. Честных людей гораздо больше.

avatar

Алеку

27 лютого 2014 21:07

Ну тепер Федорук має "кришу" в міністерстві, то чого б не брати участь.?

avatar

Василь

28 лютого 2014 11:29

Василю, він переконаний вже, що виграв їх - судячи з коментаря.

avatar

Маня

28 лютого 2014 11:30

Прес-конференція екс-гаранта у Росії: http://www.kp.ru/online/news/1673200/

Росіяни, женіть його геть, бо він і у вас палаців собі набудує за ваші гроші.

avatar

Свідомий

28 лютого 2014 11:35

Шановний ПРАВИЙ СЕКТОР! я повністю підтримую ваші прагнення до змін в державі. АЛЕ! Дуже прошу вас зробіть щось, хочаб якесь звернення від Чернівецького Правого сектора чи щось подібне та направте вашому Центральному керівництву стосовно активіста Рівненського Правого сектору! ЦЕ НЕРЕАЛЬНИЙ КАПЕЦЬ! Він один руйнує ідеї майдану по всій Україні. В Росії сьогодні цілий день крутять відео з його участю видаючи це за обличчя нової влади і євромайдану вцілому! Ось відео, робіть висновки самі:http://www.youtube.com/watch?v=5LGltoJxxQU

Не можна зволікати. Необхідно публічно відмежуватися Правому сектору і новій владі від таких відморозків. Він ВСЕ ЗРУЙНУЄ ЗА ЩО БОРОЛИСЬ!

avatar

Телглядач

28 лютого 2014 11:43

http://tsn.ua/video/video-novini/rosiyski-hokeyni-vbolivalniki-pidtrimali-ukrayinciv-vigukami-slava-ukrayini-geroyam-slava.html

avatar

свободу не спинити

28 лютого 2014 11:58

варто почитати:http://times.cv.ua/2014/02/28/na-kolina-cherez-kolino-z-kolin/

avatar

Спостерігач

28 лютого 2014 13:12

Двічі в одну річку... Всім варто пам’ятати, що "річка" вже не та, що була кілька тижнів-місяців-років назад.

avatar

Сергій

28 лютого 2014 13:17

чернівцям потрібен господар! прекрасне місто, а людини, яка б надалі розвивала - нема.

avatar

читач

28 лютого 2014 13:19

Федорук - наш мер!

avatar

Іван

28 лютого 2014 13:47

Може й ваш, но не наш))

avatar

28 лютого 2014 13:48