Федорук обгрунтував, чому саме Каспрук буде найкращим мером для Чернівців

Федорук обгрунтував, чому саме Каспрук буде найкращим мером для Чернівців

15.05.2014, 15:02

Дорогі Чернівчани!

            25 травня ми з вами будемо робити непростий вибір – обирати міського голову – мера Чернівців. Ми довго  виборювали це право, якого нас намагалися позбавити, нав’язати  «смотрящих» від кланів, змусити жити за «понятіями».

Але ми вистояли і довели, що Чернівці – європейське місто, яке має свій гонор,  цінує свободу та право жити за законами демократії.  Тому  хочу всіх нас привітати з цією перемогою і закликати 25 травня  бути відповідальними, обов’язково прийти на вибори, пам’ятати, що Небесна сотня, двоє наших чернівчан за право жити у вільній державі, вільному місті  віддали своє життя. Не  має сумніву, що ми не допустимо  реваншу  тих, хто хотів позбавити Україну, Чернівці, усіх нас, наших дітей європейського майбутнього!

Вірю у мудрість чернівчан. Знаю, як важко зробити правильний вибір. Довго вагався, поки прийняв рішення для себе - відмовитися від участі у  виборах мера. Вважаю, що час, Чернівці вимагають молодої команди, європейського менеджменту, який осучаснить міську  господарку, запропонує чернівчанам  нові креативні  проекти та ідеї. 

Аналізував список  кандидатів на  посаду міського голови. Багатьох  з цих людей знаю добре особисто, з кимось доводилося  спілкуватися, про когось вперше  почув. І це добре, що  серед чернівчан знайшлося стільки   впевнених у собі, амбітних людей. Чудово, що серед них багато  молоді. Пишаюся тим, що серед цих кандидатів є і Олексій Каспрук. Не приховую, що щиро зрадів, коли він зважився на цей крок.

Знаю Олексія з дитинства. Всі ми з шаною згадуємо його батька –  першого народного мера  Чернівців  Павла Каспрука. Завжди рівнявся на Павла Михайловича, намагався дотягнутися до  тієї  планки довіри, яку він заслужив у  чернівецької громади. І всі ці роки Олексій ріс, мужнів, набирався досвіду, а головне залишався таким , як і хотів бачити його батько – скромним і  порядним, щирим, людяним, зваженим, готовим поступитися  власними амбіціями задля  загальної справи, перемоги справедливості.  Він ніколи не користувався ім’ям батька, не прагнув на цьому зробити кар’єру,  всього добивався сам – і в навчанні, і в роботі, заслуговував повагу людей  відкритістю,  принциповістю.

Імпонує, що Олексій  Каспрук не боїться брати на себе відповідальність, вміє вчитися, переймати кращий досвід, працювати у команді, гуртувати навколо себе однодумців, робити правильні висновки з критики, йти на рішучі кроки, але приймати такі рішення зважено.

Не здивувався, коли Олексій Каспрук опинився в рядах опозиції, очолив опозиційну фракцію в міській раді і довів, що його не залякати, що  за жодні  гроші і посади не  можна зрадити себе,  своїх близьких, друзів,   виборців, чернівчан, Чернівці. 

Переконаний, що  Олексію Каспруку можна довірити місто. Сьогодні це не просто, адже більшість комунальних підприємств доведено до банкрутства, вся міська інфраструктура в жахливому стані. На державу також мало сподівань -  вона  сама у скрутному стані і потребує підтримки регіонів. Але він справиться. Бо має знання, досвід, команду, любить Чернівці, відчуває їх серцем і не  має права підвести чернівчан, пам’ять батька. 

Закликаю опонентів Олексія Каспрука, які мають цікаві ідеї, задля  Чернівців долучитися до його команди і спільними зусиллями втілити їх у життя.

Повіримо і разом переможемо!  Бо ми громада і нам визначати долю нашого міста!

 Щиро Ваш, чернівчанин Микола Федорук

Опубліковано в газеті "Молодий буковинець"

1


КОМЕНТАРІ (11)

Ми,опоненти,  в першу чергу до Вас, пане Федорук. Тому що, Ви, всі ці роки грабували і паплюжили місто. Тепер Ви хочете й надалі красти через Каспрука, який ніколи не буде самостійним. Скільки Вам не вистачає до мільярда доларів?

avatar

Патріот

15 травня 2014 12:12

Тебе не стыдно ??? Все никак не нажрешься, подлец! Алкоголика-марионетку суешь черновчанам чтобы дальше грабить Черновцы.

Уже вернул своего Рнжука на Калинку. Уже украл у горожан Добробут. И все вам мало, мало. Побойся Бога ворюга! На тот свет все с собой не заберешь.

avatar

"Щирому" ВОРУ Федоруку

15 травня 2014 12:39

avatar

Патриот это не вы .Некрасиво.

15 травня 2014 12:54

Каспрук сделает свою работу ,мы ему верим.

avatar

Это патриот

15 травня 2014 12:56

avatar

ЛЮДИ ФЕДОРУК ЭТО ВОР В ЗАКОНЕ

15 травня 2014 14:25

Правильно, Льоша докраде руки до того, що ще залишилось. Фhttp://www.i.ua/?_rand=1400163574Е ДО РУК буде далі теж докрадати.

avatar

1

15 травня 2014 17:22

Дуже дивні коментарі... я особисто працював з  Каспруком -більш ніж порядна людина, скромний і добре вихований. А тим, хто боїться, що до влади може прийти той, хто не дасть далі ненажерам тягнути з людей і міста, можна лише поспівчувати..

avatar

Чернівчанин

21 травня 2014 23:53

Считаю Каспрука самым достойным кандидатом из представленных. Буду голосовать за

avatar

я за

22 травня 2014 09:16

А ми з чоловіком особисто знаємо цю родину. Надпорядні і достойні люди. Таких ще пошукати. Бажаємо Олексію Павловичу успіху

avatar

Олена Петрівна

22 травня 2014 15:50

Федорук був хорошим мером і всі це знають. Чернівці перші в рейтингу українських міст н е самі по собі і в т.ч. завдяки пану Павлу Каспруку, який започаткував хазяйське ставлення до міста. А критикувати можна кого завгодно

avatar

українець

22 травня 2014 19:23

,

avatar

підтримуємо!

22 травня 2014 20:10