Федорук і Бурбак відмовились мене підтримувати, - Оксана Продан

Федорук і Бурбак відмовились мене підтримувати, - Оксана Продан

10.12.2014, 12:35

Нардеп від БПП Оксана Продан запрошувала до міжфракційного об’єднання у Верховній Раді "Буковина" нардепів-буковинців усіх фракцій, окрім "Опозиційного блоку", але депутати від НФ Микола Федорук і Максим Бурбак її не підтримали.

 Про це нардеп повідомила у листі-відповіді на запитання, який вона надіслала на електронну пошту журналісту molbuk.ua

 "При створенні депутатської групи "Буковина" ми не запросили тільки представників т.зв. Опозиційного блоку. Усіх інших запрошували, але Федорук та Бурбак у четвер, 04.12.14., при створенні групи, відмовились нас підтримати", - написала вона.

 "До речі,група створена у День Введення у храм Пресвятої богородиці, то ж я сподіваюсь, що така підтримка дозволить нам наповнити конкретними результатами роботу нашої групи. Група "Буковина" обєднала депутатів для вирішення тих питань, які будуть ставити нам наші земляки, для відстоювання інтересів буковинців", - повідомила О. Продан.

 Водночас, депутат проігнорувала запитання molbuk.ua щодо кількості членів, яку нараховує нині ця група.

 Нагадаємо, раніше нардеп Микола Федорук заявив, що засідання групи "Буковина" з обранням голови відбувалося напівтаємно. А депутат Іван Рибак повідомив, що на засіданні були лише представники БПП.

На засіданні міжфракційної групи "Буковина", на якому було обрано керівником Оксану Продан, були присутніми тільки народні депутати від Блоку Петра Порошенка.

Про це в коментарі журналісту molbuk.ua повідомив нардеп від БПП Іван Рибак.

Він сказав, що це засідання відбулося минулого тижня, а на ньому він бачив Марію Матіос, Григорія Тіміша та Оксану Продан.

"За кандидатуру Оксани Продан голосували всі присутні", - сказав він.

На запитання, чи були на засіданні лише представники БПП, Рибак відповів:

"Ви ж розумієте, що всі висловились, що людей з "Опозиційного блоку" тут бути не може. На жаль, у "Самопомочі" депутатів від Буковини ще немає. "Народного фронту" не було. Мені не відомо, чого їх не було", - сказав він.

Водночас назвати кількість депутатів, які уже увійшли у об’єднання "Буковина", Іван Рибак не зміг.

"Принцип формування групи - не тільки за місцем народження. Туди входять і ті люди, які потрапили до Ради по списках. Тому зараз назвати всіх членів групи я не можу, бо список відкритий до включення в нього нардепів", - додав депутат.

Нагадаємо, нардеп Микола Федорук заявив, що обрання і призначення Оксани Продан керівником групи "Буковина" відбулося напівтаємно.

 Всього до Ради 8 скликання увійшли 15 уродженців Чернівецької області.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (10)

Правильно сделали, есть за что.

avatar

Правильно

10 грудня 2014 11:02

Нагадаємо, що раніще чоловік Оксани Продан був смотрящим на буковині від партии регионів. Зараз знов повертаемось туди. Оксана, вам не соромно!.

avatar

Оксані

10 грудня 2014 11:13

Кожен з чотирьох, котрі вибороли перемогу в соїх окрухах (201-204), гідні очолити міжфракційну групу. А якщо врахувати бажання молоді проявити себе, таким є однопартієць Оксани  Тіміш (Удар), чи Рибак (БПП), так взагалі незрозуміло як це відбулось.

avatar

Василь

10 грудня 2014 13:38

ці 15 так само будуть працювати на благо Буковини як і попередні, нє обольщайтєсь любі друзі

avatar

думка

10 грудня 2014 14:55

Причём здесь "Опозиция" причём здесь храм Пресвятоі богородиці  . Вас поддержит Мария Матиос, Тимиш,Рибак -но НАРОД вас не поддержит.

avatar

Оксане

10 грудня 2014 15:13

Верніть комуняку Федорука. Він хороший

avatar

ее

10 грудня 2014 16:11

ніхто з собою ні чого не забере панове всі смертні

avatar

федя

10 грудня 2014 16:32

А як же папай? чим він гірший за федорука? А мирний, продан, матіос - всі люди фірташа. А ще бурбачок, мінюст з сєней - черівецькі замість донецкіх. от тепер зажиємо, але не всі.

avatar

Дринь

10 грудня 2014 17:21

КГБіст Федорук, (видалено адміном)  Бурбак -кулявлоби ПНХ!!!

avatar

Буковинці

10 грудня 2014 22:47

Ніхто з собою нічого не забере панове всі смертні.

avatar

Руслан

11 грудня 2014 09:22