Епідемія насувається, ліків — немає. Ольга Кобевко зробила чергову заяву (ВІДЕО)

Епідемія насувається, ліків — немає. Ольга Кобевко зробила чергову заяву (ВІДЕО)

21.11.2016, 16:02

Про відсутність ліків для боротьби з грипом та вірусними інфекціями у відділенні заявила депутат облради та лікар-інфекціоніст Ольга Кобевко.

"Я як інфекціоніст заявляю Вам, що інфекційне відділення зараз має нуль медикаментів щодо вірусної терапії, щодо грипу. Ви про це не знаєте навіть. А я Вам кажу – що епідемія планується на листопад", - сказала медик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Андрієць: Найвища захворюваність на ГРВІ спостерігається у Чернівцях

Натомість керівник обласної лікарні Володимир Ушаков повідомив Іформаційному агентству АСС, що інфекційне відділення медичного закладу забезпечене необхідними ліками, щоб надати невідкладну допомогу пацієнтам з вірусними інфекціями, застудами та грипом. Днями лікарня придбала антибіотиків на понад сорок тисяч гривень, сказв Володимир Ушаков.

 Джерело: сайт http://acc.cv.ua/

ДОВІДКОВО:

Захворюваність на гострі респіраторні вірусні інфекції різко зросла протягом останнього тижня. 

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомили в обласному лабораторному центрі.

- З 11 по 17 листопада зареєстровано 3041 випадок ГРІ, з яких 2097 серед дітей. Госпіталізовано 116 осіб, з них 75 дитини, - йдеться у повідомленні. - В порівнянні з попереднім тижнем року в цілому по області захворюваність збільшилась на 9,9 відсотків.

Від початку епідсезону на ГРВІ перехворіли понад 20 тисяч буковинців. Випадків грипу не реєстрували.

1


КОМЕНТАРІ (1)

 А че эта типа дохтурша не знает,что противовирусных препаратов от гриппа не существует и только осложнения лечатся антибиотиками.Кто обучал это чудо медицине?Вася,проэкзаменуй.Берегите здоровье,прививайтесь,это единственный метод защититься от гриппа.

avatar

фельдшер

21 листопада 2016 17:28