Екстрена заява міського голови Олексія Каспрука: Шантаж перевізників у Чернівцях не пройшов!

Екстрена заява міського голови Олексія Каспрука: Шантаж перевізників у Чернівцях не пройшов!

25.02.2017, 22:16

Екстрена заява міського голови! Прямий діалог з чернівчанами! Обговорюємо, дискутуємо, разом приймаємо рішення!

Чернівецька міська рада одноосібно розірве договори, що були підписані з перевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів у громадському транспорті міста.

Про це сьогодні у своїй екстреній заяві повідомив міський голова Олексій Каспрук.

"У понеділок всім перевізникам буде надіслано листи-попередження про одностороннє розірвання договору збоку міської ради. Тому що крім того, що перевізники самостійно порушують графіки руху, крім того, що вони самостійно замінюють транспортні засоби, які здійснюють перевезення, вони порушують умови договору", - повідомив міський голова.

Він сказав, що згідно умов контракту, перевізники матимуть право ще упродовж одного місяця здійснювати перевезення пасажирів на території Чернівців.

Також Каспрук сказав, що після розірвання угод Чернівецькою міськрадою буде проведений повторний конкурс серед підприємств-перевізників.

Водночас міський голова заявив, що у нього є достатньо документів та відеодоказів щодо того, як готувався "план фактичного шантажу міста".

Також Каспрук зауважив, що у понеділок чернівчан може очікувати продовження транспортного колапсу.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Так це ж депутати, а не Каспрук були проти підняття тарифу і навіть Продан наводив розумні аргументи 

avatar

VМишо

26 лютого 2017 11:37

Так це ж депутати, а не Каспрук були проти підняття тарифу і навіть Продан наводив розумні аргументи 

avatar

VМишо

26 лютого 2017 11:37

на ви подивіться що робить денисівка - з 8 до 9 ранку на маршрутку № 13 на рогізні не сядеш - бо їде всього 2 штуки, переповнені, брудні - нехай депутати хоча б раз проїдуться, а не на джипах

avatar

василь

26 лютого 2017 11:46

Так це ж депутати, а не Каспрук були проти підняття тарифу і навіть Продан наводив розумні аргументи щодо моніторингу оборотності пасажиромісця перед підвищенням. А Каспрук тоді був проти і казав, що це закінчиться бойкотом. Виходить, пеиною мірою сам цю ситуацію спровокував?! 

avatar

VМишо

26 лютого 2017 11:59

департамента ЖКХ горсовета КОЖУЛЕНКО (бывший перевозчик!!!). Подыгрывает начальник ДЖКХ С. Погореный

       Рішення виконкому Чернівецької міської ради від 09.02.2016р. № 66/3

ТИПОВИЙ ДОГОВІР НА ПРАВО ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПАСАЖИРІВ АВТОМОБІЛЬНИМ ТРАНСПОРТОМ НА МІСЬКИХ АВТОБУСНИХ МАРШРУТАХ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ в м. ЧЕРНІВЦЯХ

1.3. Перевізник забезпечує перевезення пасажирів згідно з вимогами законодавчих та нормативно-правових актів у сфері пасажирських автоперевезень та цього договору.

...

2.2.2. Здійснювати пасажирські перевезення на маршрутах відповідно до затверджених розкладів, встановлених тарифів (!!!) та дорожної документації встановленого зразка.

2.2.3. Забезпечувати регулярність руху на міських маршрутах не менше 95%.

...

2.2.10. Забезпечувати безкоштовний проїзд пільгових категорій громадян згідно з чинним законодавством України!!!

2.2.13. Забезпечувати належний санітарний, внутрішній і зовнішній стан автобусів.

...

2.2.15. Здійснювати видачу проїздних квитків пасажирам відповідно до вимог чинного законодавства, встановлених тарифів, а також визначеної Замовником системи справляння плати за проїзд.

2.2.16. НЕ ДОПУСКАТИ ПРОДАЖ ПРОЇЗНИХ КВИТКІВ ПІД ЧАС КЕРУВАННЯ ТРАНСПОРТНИМ ЗАСОБОМ!!!

...

2.2.20. Обладнати транспортні засоби пристроями автоматичного обліку пасажиропотоку на кожному маршруті!!! (для об'єктивного нарахування тарифу на проїзд!!!). Здійснювати належне обслуговування  пристроїв автоматичного обліку пасажиропотоку та їх утримання за власні кошти.

...

2.3.5. У випадку виявлення порушень Перевізником умов цього Договору складати акт про виявленні порушення. При систематичних порушеннях та наявності не менше 3-х актів про виявленні порушення впродовж 3-х місяців  розглядати питання щодо дострокового розірвання цього Договору!!!

...

2.3.7. За невиконання умов цього Договору Замовник має право в односторонньому порядку достроково розірвати Договір з повідомленням Перевізника за 30 днів до розірвання!

 

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист  

 

 095-474-37-54    [email protected]

avatar

Г. Геков - правозащитник

26 лютого 2017 18:20

Больше всех лобирует и поддерживает интересы перевозчиков заместитель отдела "БЕЗПЕКА ТРАНСПОРТУ ..." департамента ЖКХ горсовета КОЖУЛЕНКО (бывший перевозчик!!!). Подыгрывает начальник ДЖКХ С. Погореный

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист  

 095-474-37-54    [email protected]

avatar

Геннадий Геков

26 лютого 2017 18:22