Ексголова «Слуги народу» на Буковині Другановський звернувся до виборців та однопартійців з поясненням свого відкликання з цієї посади

Ексголова «Слуги народу» на Буковині Другановський звернувся до виборців та однопартійців з поясненням свого відкликання з цієї посади

26.03.2021, 10:30

Чернівецька обласна організація політсили «Слуга Народу» наразі очікує офіційної інформації та документів від Центрального штабу Партії.

Ексголова обласного осередку політичної партії «Слуга народу» звернувся до виборців та однопартійців з поясненням свого відкликання з цієї посади. Відповідний допис він зробив на своїй сторінці у Фейсбук, повідомляє ІА АСС.        

«Наразі ні я, ні члени Ради Чернівецької  Обласної організації політичної партії «Слуга народу» не отримали жодного підписаного офіційного документу від Голів політичної партії, політради, Національної Ради Громад політичної партії «Слуга народу» про припинення повноважень: моїх як голови обласного осередку та діючої Ради Чернівецької Обласної організації політичної партії «Слуга народу», - написав у дописі політик.

Окрім цього, Віталій Другановський зазначив: «Опубліковане сьогодні в регіональних ЗМІ  Розпорядження політичної партії «Слуга народу» № 23/03-21 теж без підписів та печатки! На офіційному сайті політичної партії «Слуга народу» теж нема жодної інформації. Тому Чернівецька обласна організація очікує офіційної інформації від Центрального штабу Партії офіційних документів, зокрема - й протоколу «зборів» Чернівецької обласної організації політичної партії  «Слуга народу».

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуги народу» втратили все, що могли втратити в області та Чернівцях, - журналіст

У "Слузі народу" Другановського поміняли на Олену Лис, - ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 25 березня, відбулися збори Чернівецького обласного осередку політичної партіїї «Слуга народу», на яких затвердили кандидатуру нової очільниці осередку партії на Буковині. Нею стала депутатка Верховної Ради від Буковини Олена Лис. 

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

Сюжет https://tva.ua/

1