Екс-регіонал Дутчак вважає, що мер Каспрук поганий диригент

Екс-регіонал Дутчак вважає, що мер Каспрук поганий диригент

30.08.2015, 21:41

Депутат Чернівецької міської ради Василь Дутчак на програмі "Суть речей" оцінив роботу депутатського корпусу і міського голови. 

Я хочу нагадати чернівчанам, що перед тим, як нині діючий очільник міста, переміг на виборах, то колишній мер чи то Сум, чи то Черкас, дав таку заміточку, що якщо буде порозуміння нашого керівника міста з депутатськими корпусом, з більшістю, то буде позитив. На превеликий жаль, є намагання і з боку керівника міста і з боку депутатів міської ради, але в результаті не повністю позитив.  Такий, як був раніше.

Я погоджуюся, що є дуже багато питань до нині діючих депутатів, але злагоджено грає ансамбль тоді, коли є нормальний диригент. Коли він налаштує колектив хороше, то він і добре грає. Тому є питання сьогодні не тільки до депутатів, але й є до того керівництва міста, яке на сьогоднішній день повинно плідно працювати з депутатами, не тільки на сесії, але й в комісіях, але й має бути погоджувальна рада, яку я вже не пам’ятаю 5-6 сесій, щоб погоджувальна рада зібралася. Бо є різні політичні напрямки, політичні сили в міській раді, але якщо є проблемне питання у місті, то я хочу сказати, що лозунг не діє ні на які політичні сили, він має діяти спільними зусиллями для громади. Тому багато залежить від диригента. Навіть сьогодні депутати вже замучуються, в прямому смислі, але можна було же в принципі з депутатами порадитися, коли проводити сесію, чи в понеділок, чи в середу, чи в четвер. Комусь не сподобалося, що питання аеропорту, надання йому виділення поворотної фінансової допомоги. Я з Ткачем Василем сказали, що ми не будемо підтримувати це питання, є ж наша думка, але має бути дискусія, але не різко припинити сесію, і перенести її на понеділок.  Не знаю, чи буде кворум.

 Я б не був такий критичний. 25 жовтня нинішнього року мешканці міста Чернівці дадуть оцінку всім. Всім депутатам. Знаємо, що депутатів буде 42 в міській раді. Виборчі округа будуть затверджені найближчим часом, але мешканці дадуть оцінку і тому, хто буде очільником міста Чернівці. Можливо, десь уже й почалася гонка.

Інформаційний партнер програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ www.buknews.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Рыгоблевотный ты лучше розкажи как ты молокозавод обанкротил              

avatar

31 серпня 2015 12:09