Екс-мер Новодністровська нагадав про прокурора Коваля, діяльність якого при Папієві не хоче перевіряти жоден Генпрокурор

Екс-мер Новодністровська нагадав про прокурора Коваля, діяльність якого при Папієві не хоче перевіряти жоден Генпрокурор

06.08.2016, 13:04

Про це екс-мер Новодністровська Руслан Панчишин написав на своїй сторнці у ФБ. 

За цей час помінялося декілька генпрокурорів, а віз і далі там (

Цей цоментар супроводжує новина про те, що "Громадський активіст вимагає у Яреми перевірити діяльність екс-прокурора Чернівецької області". Це передрук повідомлення, яке було оприлюднене вже кілька років тому. 

У матеріалі, зокрема, йшлося про те, що "Екс-мер Новодністровська Руслан Панчишин піде на особистий прийом до Генерального прокурора України, щоб домогтися повноцінної перевірки діяльності екс-прокурора Чернівецької області Петра Коваля". Тоді цю посаду обіймав ще висуванець "Свободи". 

Нагадаємо, на час, коли Коваль очолював прокуратуру Буковини припадають кілька гучних скандалів періоду парламентської виборчої кампанії 2012 року.

Зокрема, агітація губернатором Папієвим за Геннадія Федоряка, так звана "горіхова справа" в Новоселиці тощо. Складу злочину прокуратура в них не виявила. За деякими епізодами розслідування почали тільки після падіння режиму Януковича.

1


КОМЕНТАРІ (1)

А ХТО ТАКИЙ ПАНЧИШЕН?

avatar

новодныстровець

06 серпня 2016 10:52