Михайлішин дав Федоруку два місяці на роздуми

Михайлішин дав Федоруку два місяці на роздуми

27.02.2013, 00:13

Виконавчий комітет Чернівецької міської ради погодив передачу у оренду народному депутату Миколі Федоруку на строк виконання його депутатських повноважень двокімнатного приміщення першого поверху за адресою: м. Чернівці, вул. Чапаєва, 43 загальною площею 23,3 м2. Приміщення виділено для використання під громадську приймальню для розташування у ньому постійного робочого місця помічника-консультанта.

Микола Федорук обраний народним депутатом по мажоритарному виборчому округу №201 (м. Чернівці). Погоджене приміщення відповідає вимогам ст. 28 Закону України «Про статус народного депутата України», воно підготовлене для роботи (ремонт, меблі) та технічно обладнане телефонною лінією. Скористатися пропозицією та укласти відповідний договір оренди пан Федорук має протягом 2-х місяців.

Довідково:

Протягом 1991-2013 років жоден народний депутат України, незважаючи на вимоги п.5 ст.28 Закону України «Про статус народного депутата України», не отримав окремого приміщення у м. Чернівці.

На запит Чернівецької міської ради про фінансування утримання громадської приймальні народного депутата керівництво Верховної ради України повідомило, що питання про виділення коштів на громадські приймальні народних депутатів наразі не врегульовано парламентом, тобто, кошти на здійснення їх повноважень у регіонах поки що не виділено, - повідомили у Секторі інформації та зв’язків з громадськістю міської ради.

Раніше ми повідомляли:

Неправдою назвав народний депутат України Микола Федорук інформацію про те, що йому під приймальню нібито запропонували приміщення, де колись сидів народний депутат Петро Гасюк. Про це повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua. Така інформація пролунала під час прямого ефіру на одному з місцевих телеканалів. Під час дзвінка у студію її озвучив пан Василь Продан. Натомість в офіційному списку, який Федоруку надіслали з мерії, приміщення на вулиці Кафедральній немає. Але є підвали і туалети на околиці Садгори, інших околицях Чернівців.

За словами нардепа він вже направив відповідий запит до Генпрокуратури України щодо невиконання секретарем міської ради Михайлішиним норм чинного законодавства. Голову Верховної Ради України Рибака також проінформовано про чернівецьке "ноу-хау".

1


КОМЕНТАРІ (1)

Це напевно побитий регіонал Кушнірик порадив Михайлішину дати приміщення в своєму підконтрольному ЖРЕПі.  Доречі в цьому приміщенні був склад де регіонали видавали гречку на виборах!   Регіонали  грають в брудні ігри!

avatar

Знаючий

26 лютого 2013 20:41