Екс-мер Чернівців пообіцяв, що перепише свій дім на кота (оновлено)

Екс-мер Чернівців пообіцяв, що перепише свій дім на кота (оновлено)

23.10.2012, 19:57

"Ми розуміли, що в останні перед голосуванням дні на опозиційного кандидата буде вилито увесь цей бруд, - заявив на прес-конференції кандидат у народні депутати по 201-му одномандатному виборчому округу Микола Федорук (висуванець ОО "Батьківщина"). - Тому що результат у кандидата від Партії регіонів не той, який хочуть бачити ляльководи, які стоять у тіні, які не показуються. Користуючись нагодою я вчергове викликаю пана Михайлішина, який балотується від Партії регіонів на публічні дебати. На будь-якій зручній для нього площадці. Я погодився на це ще два місяці тому. Але пан Михайлішин відмовляється, бо хоче сам віщати, - цитує кореспондент BukNEWS слова Миколи Федорука. - Якщо відмовляється Михайлішин, то нехай приходить Папієв, який ставив його, нехай приходить пан Борісов, який тут сидить і не вилазить з Чернівців. Це - "смотрящий" по місту Чернівці. Я готовий з ними подискутувати. Стосовно вчорашнього фільма, то згідно з чинним законодавством, я вимагаю від пана Забрадського дати мені таку саму кількість часу упродовж трьох днів для виступу. Бо спростовувати там немає чого. Це нісенітниці! Як я вже не раз обіцяв, хто знайде мою нерухомість у Лондоні, я перепишу її на вашого кота. Шкода, що автори фільму не вказали адресу. Хочу заявити: мене нічим не залякати, нічим не зламати. Тому що за мною правда. А за нісенітниці, які про мене розповсюджують, доведеться відповідати. Життя 28 жовтня не закінчується. Тому відповідати доведеться і в Україні, і, можливо, в Лондоні".

"Якби щось було, то за півтора роки я б тут перед вами давно не сидів, - продовжив відповідати на питання журналістів Микола Федорук. Про це повідомляє кореспондент BukNEWS. - Якби щось було, то не сидів би півтора року в СІЗО керівник ринку, чекаючи суду. Я не хочу робити якісь оцінки, щоб нікому не нашкодити. Але те, що показано - все брехня. Що тут спростовувати?!? На ринку ми утримували 50 співробітників міліції з міського бюджету. Якщо щось було, потрібно було діяти. Щоб там не було того, про що зараз говорять двоє "відомих" діячів.  Вони говорять про це вже 5 років. Якщо хтось щось знав, потрібно було звераттися до мілції і реагувати. А це йде просто поливання брудом. Бо все перерили і не знайшли. Щодо новин на місцевих каналах, то я жахнувся коли подивився. Залишилося лише повідомляти, якою пастою почистив зуби Михайлішин і який у нього вранці був стул. Вам не соромно. Альо! Невже гроші все вирішують".

BukNEWS  теж готовий майданчиком для такого спілкуванню між зацікавленими  сторонами. 

1


КОМЕНТАРІ (7)

Нехай цей злодюга і корупціонер закриє свого рота: сидить колишній директор ринку тому, що директора вже просто не можна було не посадити - зарвався парніша, втративши чуйку. А не сидить колишній мер, бо колишній директор мовчить. Якщо заговорить, то це вже буде "груповуха", за яку до 12-15 років з повною конфіскацією. Того й пхається колишній мер у депутати, аби прикритися недоторканністю. Це - як білий день. Задрали злодюги. І таких по мажоритарці - сотні хапуг!

avatar

у темі

23 жовтня 2012 14:40

>> хто знайде мою нерухомість у Лондоні, я перепишу її на вашого кота. Шкода, що автори фільму не вказали адресу

до речі, там, здається адреса є, в кінці кина. Я дивився тут: http://www.youtube.com/watch?v=LRCKjvVwSxE

avatar

КО

23 жовтня 2012 15:06

Точно, передивився, є адреса: 65 Petworth Rd London Greater London N12 9HE

Гугль навіть його знаходить, можна фотку подивитись. Гарний двоповерховий домішко...

Так, ета... Микола Трохимович, мій коте вже пішов в британське посольство за видом на житєльство?

avatar

КО

23 жовтня 2012 15:14

Як неенавидять і бояться Миколу Трофимовича регіонали та їхні прибічники. Миколо Трофимовичу, перемога на виборах за Вами!!!

avatar

михайло

24 жовтня 2012 13:28

Ні. Федорук не пройде. Його ера закінчилася. Нарешті. 

avatar

Черн

24 жовтня 2012 14:12

Ненавидят - скорее да. Боятся - нет. Уместнее- ПРЕЗИРАЮТ. Его время закончилось.Он проиграет выборы. Черновчане ему не верят.

avatar

к михайло

24 жовтня 2012 15:12

Оригіна Буковицька (Ukraine)

«Передвиборча коломийка»

Люди добрі! Вибори!
Вибори на носі!
Кандидати в депутати
Їх обрати просять!

На бігбордах висуванці –
Дуже модні й гарні,
Чемно посміхаються –
Плани їх захмарні!

«Буде щастя нам усім!» …
«Хабарів не буде!» …
А хто прийде з них до влади –
Зразу все … забуде…

Ось, громадо, подивися!
Всі ці висуванці
Наче Бетмани літають
Та гарцюють в данці!

Один школи відкриває,
Хтось канави риє!
Дехто газу підпускає!
Хтось … трендіти вміє!

А щоб нас се не здурили
Увімкнемо мізки,
Бо прийдуть оті до влади –
Наші плани тріснуть!

Що ж пораджу, люди милі?
Майте честь і совість.
Не продайте свою душу –
А наразі – голос!

Пам’ятайте про майбутнє -
Про дітей й родину!
А не то, не дай нам, Боже,
Втратимо Країну!
avatar

Оригіна Буковицька

24 жовтня 2012 19:16