Екс-губернатора Буковини Папієва розшукує прокуратура (ДОДАНО ВІДЕО)

Екс-губернатора Буковини Папієва розшукує прокуратура (ДОДАНО ВІДЕО)

02.10.2014, 20:31

Прокурор Чернівецької області Павло Ванзуряк прокоментував на прохання кореспондента BukNews хід розслідування резонансної справи щодо можливих зловживань під час парламентських виборів 2012 року посадовими особами на теренах Буковини.

- Таке провадження справді було зареєстроване ще в лютому місяці цього року після відповідної заяви ОПОРИ. Там йшлося, зокрема,  про незаконну агітацію. Наразі по цій справі колишньому високопосадовцю винесено  підозру, - розповів прокурор Чернівецької області Павло Ванзуряк. - Оскільки в прокуратуру він не з'являвся, а за місцем проживання він також відсутній, то підозру йому спрямовано поштою за місцем київської реєстрації. Після того, як цього рекомендованого листа буде вручено, або - не вручено, прокуратура ухвалюватиме рішення щодо повторного виклику, можливо, навіть буде оголошено  розшук. Щодо самої справи, то вона активно розслідувалася, по ній допитано понад 80 осіб, проведено тривалу і складну лінгвістичну експертизу, яка тривала 4 місяці. Київські фахівці встановлювали, чи могли конкретні висловлювання посадової особи спонукати громадян до певних дій". 

Нагадаємо, в період передвиборної парламентської гонки у 2012 році тодішній голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв відкрито агітував на двох округах - за регіонала Геннадія Федоряка та свого пасинка регіонала Артема Семенюка.

Довідково:

"ВВС Україна" оприлюднило повний виборчий список "Опозиційного блоку", який партія вже подала до ЦВК.

Згідно з оприлюдненими даними, 22 місце у списку займає колишній губернатор Чернівецької області Михайло Папієв.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Папієва і Куцака з їхними публіками ЛЮСТРУВАТИ В СМІТНИКУ!!!!!!!!! потім кримінальні справи і розшук!!!!!!!!!!

 

 

avatar

НАРОД

02 жовтня 2014 18:00

Ще вчора вечором на сайті чернівцітаймс була хвалебна стаття Папієву, але вона протрималась недовго навіть у кеші гугла не збереглась.
avatar

Бомбоно Педро Чупакабро

02 жовтня 2014 18:36

Дайте  завдання  дорожникам  і  вони,  в  "подяку"  за ХАМСЬКЕ    відношення  до  них,  ВІКОПАЮТЬ  ЙОГО  " з  під  землі"!!! 

avatar

Тарас

02 жовтня 2014 19:19