Екс-голова Чернівецької ОДА Ванзуряк: Я прошу деяких діячів зупинитися

Екс-голова Чернівецької ОДА Ванзуряк: Я прошу деяких діячів зупинитися

22.06.2015, 20:52

Колишній голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк висловив позицію щодо процесу укрупнення громад на Буковині

- До мене звертаються активні представники громад з двоякими почуттями та повним нерозумінням ситуації,яка складається з децентралізацією в Чернівецькій області. З одного боку - представники місцевого самоврядування мають велику надію на Реформу та щиро готові її проводити. З іншого – всі просто в шоці, що, фактично, їх напрацьовані на сходках, обговореннях, сесіях рад побажання були проігноровані.

Я прошу деяких діячів зупинитися. Своїми непрозорими діями, нинішнє керівництво області провокує незадоволення громад, яке може дестабілізувати всю область.

У цьому питанні є і моральний аспект. Для мене очевидно, що прагнення переламати «через коліно» буковинські громади є відходом від тих принципів, які ми разом задекларували на Майдані. Так не було при Януковичу, так не буде і тепер. З людьми треба говорити, їх треба переконувати. Треба брати на себе відповідальність і не ховати голову в пісок.

Якщо ж ситуація буде розвиватися за «директивним сценарієм» то все одно, рано чи пізно помилки потрібно буде виправляти, але надто багато дорогоцінного часу буде вже втрачено.

Хоча ще навіть зараз є шанс виправити ситуацію керівництву області і прийняти рішення так, як хочуть цього громади Буковини, а не окремі представники політичних партій.

ДОВІДКОВО: Наразі є усі підстави припускати, що екс-голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк спробує повернутися у велику політику, використавши для місцеві вибори 2015 року та партію "Народний Контроль"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Глибоцької районної ради Григорій Ванзуряк: Нова сила, з якою будуть рахуватися

1


КОМЕНТАРІ (13)

то це для цього він із сафтенкою брудом людей обливав''''''''''  клоуни!

avatar

?

22 червня 2015 18:05

Уже було одного разу виконано волю народу - призначили народного, так би мовити, голову ОДА Романа Ванзуряка. Гіршого керівника Буковина ще не знала. Ані в зуб ногою з жодного питання. зате гонору скільки! Потім цей горе-керОвник плюнув собі спокійно на народ (народ утерся ще й подякував!) і втік з посади, бо якось не так лягла карта у гадалки, з чого Ванзуряк дуже злякався. А тепер вигукує з кущів заклики і роздає поради.

avatar

народ

22 червня 2015 21:46

У Ванзуряка гонору ніколи не бракувало. Бракувало  цьому "молодому політику", як його запопадливо назвала газета "Час", знань. Що його й згубило. В ОДА його називали Китаєць, бо чуть що "Моя твая не понімай". Одним словом, китаєць. 

avatar

Іван

22 червня 2015 22:22

Зате зараз всі все розуміють і знають, Буковина процвітає і в нашому краї керують чесні професіонали!

avatar

Розумним

22 червня 2015 23:45

Ша щурі, чого розійшлися, милуйтеся та хваліть своїх очільників за повний провал в роботі. Бо такоЇ ганьби не те, що при Ванзурякові, а і Папієві не було!

avatar

Ого

22 червня 2015 23:54

Сказано правильно, але всім потрібно долучитися до проведення такої надзвичайно важливої і важкої реформи. Вважаю, що всі кому не байдуже майбутнє Буковини мають взяти активну участь допомагаючи і контролюючи владу. 

avatar

Буковинська студія

23 червня 2015 00:03

хто б тут, що не писав, із таборів політичних конкурентів, але я з великою шаною ставлюся до цієї людини, який завжди викликав повагу. Так із своїми недоліками, так із своїми перевагами, але він достойно вів себе завжди. щиро можу побажати йому успіхів, незалежно від політичної сили, хоча не зовсім вірю в них. 

avatar

Симпатик

23 червня 2015 00:18

Так, він достойно працевлаштував бездарностей і своїх коханок (Тимофійчук і Верига)

Буковина не знала ще гірших пройдисвітів!!!-

avatar

Андрій

23 червня 2015 00:29

До когось черга не дійшла??? :)

avatar

Факоф

23 червня 2015 05:08

А що за коменти червоним кольором платять більше ?

Сподобався комент про китайця, супервлучно.Молодець Іване.

avatar

???

23 червня 2015 09:28

мишко, юльцю! ви ж вважаєте себе великими профі, найкрасивішими і найрозумнішими. А усі інші для вас - то щурі. особливо коли кажуть правду про вашого хлібодавця, у якого ви їсте зараз з рук. ванзуряк невдаха і бовдур, це правда, як би ви не виверталися. і ви такі самі, хоч би скільки не обливали інших своїм брудом, вислужуючись невдахам.

avatar

Крискам ванзуряковим

23 червня 2015 10:39

Есть хорошая украинская новогодняя передача. Так Олег Скрипка - кузнец Вакула и наша Ани Лорак, которая никак не поймет. на какую страну ей работать. Но в этой передаче есть такие слова одного из героев: "Почему плачешь, доченька? Кто тебя обидел?". Ответ одной из геромнь: "Никто ее не обидел. Ее Господь умом обидел!". По-моему, вас ребята Господь тоже умоом обидел, если беретесь защищать Ванзуряка Р.С. Кто его знает, не важно, мало/много времени, НИЧЕГО ПОЗИТИВНОГО О НЕМ СКАЗАТЬ/ВСПОМНИТЬ НЕ МОГУТ. ПОНИМАЕТЕ, НЕ МОГУТ!!! А вот понты, полный непрофесионализ, ЭТО ЕГО КОНЕК. Короче. фильм "Тупой и еще тупее" можно по нему снимать. Ему даже не надо играть, ПУСКАЙ БУДЕТ САМ СОБОЙ и роль получится. Одним словом, мы рады, что ЭТО МУЧАЧО УШЛО! И ДАЙ БОГ, ЧТОБ БОЛЬШЕ НИКОГДА НЕ ВОЗВРАЩАЛОСЬ В КОРИДОРЫ ВЛАСТИ! Да будет так!

avatar

Сеня не кролик

24 червня 2015 20:21

Смішні ваші коментарі. папієви, ванзуряки. фіщуки, куліші - це совєтський союз п"ять в одному! Так і хочеться сказати ЧИ ДІЖДЕМОСЯ СААКАШВІЛІ З НОВИМ І ПРАВИЛЬНИМ ПІДХОДОМ? ТА ДІЖДЕМОСЬ ТАКИ КОЛИСЬ! 

avatar

Ігор

24 червня 2015 20:27