Екс-гендиректор МПК «Калинівський ринок» Руслан Сербинчук: мер Чернівців підкупив суддю квартирою, щоб мене не повертали на посаду

Екс-гендиректор МПК «Калинівський ринок» Руслан Сербинчук: мер Чернівців підкупив суддю квартирою, щоб мене не повертали на посаду

05.02.2015, 15:45

Мерія Чернівців виділила трикімнатну квартиру судді, який залишив без розгляду судову справу щодо поновлення на посаді екс-гендиректора Калинівського ринку Руслана Сербінчука.

 Про це у четвер на прес-конференції заявив журналістам Сербінчук.

 Він сказав, що суддя Апеляційного суду Чернівецької області Кифлюк Володимир Федорович, котрий має майно у Вижниці, отримав від міськради 3-кімнатну квартиру на вулиці Рівненській, 10.

 Сербінчук нагадав, що у липні 2005 Чернівецька міськрада виділила цьому ж судді земельну ділянку під будівництво загальною площею 0,07 га.

 "До цього часу на цій земельній ділянці виріс триповерховий будинок", - сказав Сербінчук, продемонструвавши фото із зображенням будівлі.

 Раніше міський голова Олексій Каспрук підтвердив журналістам інформацію про те, що міськрада виділила квартиру Апеляційному суду, однак прізвище особи, якій надали житло він назвати не зміг. Тому що квартиру виділили на працівників суд, які самі вирішували кому дістанеться квартира. 

 Як відомо, Руслан Сербінчук судився з міськрадою щодо поновлення на посаді гендиректора Калинівського ринку, проте рішенням судді 14 січня цю справу залишили без розгляду.

 Сербінчука було звільнено з посади гендиректора Калинки майже рік тому. Його неодноразово звинувачували у численних зловживаннях на посаді.

Джерело: molbuk.ua

1