Екс-член команди Папієва Олег Унгурян раптом прозрів

Екс-член команди Папієва Олег Унгурян раптом прозрів

19.03.2015, 23:43

Колишній активний регіонал та екс-заступник голови Чернівецької ОДА Олег Унгурян вважає, що нинішній спадкоємець ПР "Опозиційний блок" жодних висновків із трагічних подій 2013-2014 років не зробив. 

Про це він заявив у інтерв’ю журналісту molbuk.ua

Так, на запитання "Як ставитесь зараз до "Опозиційного блоку"?", Унгурян відповів:

"Я розчарувався ще раніше, коли побачив, що ті, що залишились, не втекли з України. Вони все рівно продовжують свою політику, яку реалізовували раніше. Вони жодних висновків з пережитої трагедії не зробили. Тому моє ставлення до цієї партії – між нейтральним і негативним".

Водночас Олег Унгурян повідомив, як у нього склалися стосунки з екс-головою Чернівецької ОДА, а нині нардепом "Оппоблоку" Михайлом Папієвим.

"З Михайлом Миколайовичем я спілкувався за цей період один раз. Ми не контактуємо тісно. Я його вважаю своїм керівником у минулому, нічого поганого не можу сказати. До останнього він сподівався, що все вирішиться мирним способом. Але маємо те, що маємо. І кожна людина повинна відповідати за свої дії. Так само і я – якщо будуть претензії, я готовий відповідати. Сподіваюся, так само і Папієв зможе відповісти на всі звинувачення", - розповів О. Унгурян.

Як відомо, екс-чиновник Олег Унгурян раніше намагався налагодити контакт із природою. 

Джерело: molbuk.ua

РАНІШЕ МИ ПОВІДОМЛЯЛИ:

<a href="http://buknews.com.ua/page/z-kitsmanskoho-raionu-ne-bulo-zafiksovano-godnoi-orhanizovanoi-poizdky-na-antymaidan-ale-kolyshnii-holova-rda-o-unhurian-buv-tam-i-vystupav.html">З Кіцманського району не зафіксовано жодної організованої поїздки на «антимайдан», але екс-голова РДА Унгурян був там і виступав</a>

1