Дитяча театральна студія відзвітувала за перший рік роботи

Дитяча театральна студія відзвітувала за перший рік роботи

04.06.2014, 23:48

Театральна студія для дітей і молоді 3 червня представила у приміщенні Чернівецького академічного музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської концертну програму  «Подорож у казку». Це перший звітний концерт студії, після якого у її вихованців розпочалися літні канікули. Проте вже  восени студія знову відкриє двері для усіх охочих навчатися театральному мистецтву.

У вересні 2013 року свою роботу розпочала Перша театральна студія для дітей і молоді при Чернівецькому академічному музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської. Майже сотня дітей від 5 до 15 років протягом навчального року відкривали таємниці акторської майстерності, сценічної мови, пластики та вокалу. Під керівництвом засл. Арт. України Людмили Скрипки їх цьому навчали знані буковинські актори та митці  – засл. Арт. України Лариса Попенко, Юрій Марчак, Олексій Надкерничний, Оксана Первова-Рошка, Василь Гринюк та ін.

Перший курс навчання у театральній студії вже відкрив перших зірочок, яких чернівчани змогли побачити у виставах: «Солодка Даруся», «Тарас і Доля», «Білосніжка і семеро гномів», «Срібний павук», а також концертах, конкурсах, фестивалях.

Театр приділяє велику увагу роботі з дітьми, у театрі більше десяти вистав саме для найменших глядачів. У рамках відзначення Дня захисту дітей – з 1 по 6 червня у театрі щодня казки для маленьких глядачів.

1