Директор парку 'Жовтневий', якого захищали від звільнення, змушував підлеглих працювати на чернівецьких посадовців та депутатів

Директор парку "Жовтневий", якого захищали від звільнення, змушував підлеглих працювати на чернівецьких посадовців та депутатів

30.04.2015, 20:19

У Чернівцях заступника міського голови Олександра Паскаря та депутата міськради Марину Гаєвську звинуватили у тому, що вони використовували працівників парку "Жовтневий" для робіт на своїх земельних ділянках.

Про це на сесії міської ради повідомив Олексій Каспрук.

- Мені особисто написали звернення працівники парку "Жовтневий", - каже міський голова. - Вони стверджують, що колишній керівник парку Микола Строкань змушував своїх підлеглих працювати на ділянках чернівецьких посадовців та депутатів. Також були названі й інші зловживання. Зокрема, щодо встановлення нових закладів харчування на території парку. Була створена комісія, яка вивчала зловживання у діях колишнього керівника. Його контракт завершився і мною було прийнято рішення не продовжувати нового контракту із ним. Ця посада наразі вакантна. Усі, хто зацікавлений у розвитку парку запрошують на посаду його директора.

Проте депутати та присутні в залі громадські активісти вимагали в Олексія Каспрука оприлюднити прізвища посадовців, яких звинувачують у використанні такої "рабської праці".

- Це заступник міського голови Олександр Паскар та депутат міської ради Марина Гаєвська, - сказав мер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нардеп Григорій Тіміш захищатиме екс-директора парку «Жовтневий» Строканя від керівництва міста

Присутня в залі депутат Марина Гаєвська одразу ж заперечила звинувачення на свою адресу.

- Мені про це нічого не відомо. Жодних працівників комунальних установ я ніколи не використовувала для роботи на моїх об'єктах. Я буду письмово звертатись до мера, щоб мене включили в комісію, яка буде вивчати оприлюднені у заяві працівників парку факти, - сказала Марина Гаєвська.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Нельзя всех так поливать грязью.

avatar

30 квітня 2015 19:44